Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a aflat în direct ce supra-nume i-a pus Adi Mutu. A început să râdă non-stop. „Să le fie frică”

Adrian Mutu l-a poreclit pe Gigi Becali "Master of Destabilization". Patronul FCSB a început să râdă când a auzit noua poreclă primită de la "Briliant".
01.03.2024 | 15:41
Gigi Becali a aflat in direct ce supranume ia pus Adi Mutu A inceput sa rada nonstop Sa le fie frica
Gigi Becali a aflat în direct ce supra-nume i-a pus Adi Mutu. A început să râdă non-stop. „Să le fie frică”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este cel mai vocal dintre patronii din SuperLiga. Adrian Mutu l-a numit la FANATIK SUPERLIGA pe finanţatorul FCSB-ului “Master of Destabilization”, în condiţiile în care, deseori, declaraţiile patronului au pus presiune pe contracandidate.

Gigi Becali a aflat în direct ce supra-nume i-a pus Adi Mutu: “Să le fie frică!”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a râs când a auzit noua poreclă primită de la “Briliant” spunând că ar vrea să prindă această frică şi Kyros Vassaras, pentru a delega arbitrii corecţi la meciurile FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

“Cu ce i-am destabilizat pe ei? La ei nu am destabilizat nimic. Trebuie să se bucure (n.r. că îi destabilizează pe Rapid) ca să poată să ia locul 2 (râde). Lasă, să le fie frică! 

Să îi fie frică şi lui Vassaras, să ne dea arbitrii corecţi. Am glumit prea mult şi din glumă în glumă mai spunem şi o prostie. Apoi mă cheamă iar la comisii. Nu mi-e frică, dar nu ai ce să le faci. 

ADVERTISEMENT

Îţi dă amendă pe care să nu o poţi contesta la TAS. Nu ai ce să le faci. Am spus avocatului că o să contest la tribunal. Şi 500 de lei poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti. Merg la justiţie dacă ai ceva la cap”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Adi Mutu: “Gigi (n.r. Becali) este și Master of Destabilisation”

Adrian Mutu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu crede că mai există “omenii” în fotbalul românesc, dar se aşteaptă ca războiul declaraţiilor între patroni să fie la nivel maxim în play-off:

ADVERTISEMENT

“Nu cred că mai există omenii în fotbalul românesc. Îmi place cuvântul, dar depinde în ce situații. Dacă vorbim despre situația la care faci tu aluzie nu vreau să mă pronunț. Nu îmi dau cu părerea despre ce spun patronii.

Nu ține de competența mea. Ei acolo cu ei și noi antrenorii între noi. În fotbal nu mai există acest lucru. Sunt echipe, cum a fost Galațiul, care nu sunt de valoarea noastră, dar care au jucat cu mare ambiție. Bravo lor!

ADVERTISEMENT

Și mai sunt și alte echipe la fel. Sportul nu trebuie să aibă parte de ‘omenii’. Nu există. O înfrângere usturătoare te poate învăța multe. Gigi (n.r. Becali) este și Master of Destabilisation.

Acum am văzut că vine și domnul Șucu, pe Neluțu îl știm. Vă dați seama ce o să iasă cu ei și cu Mihai Rotaru. Sunt oameni care stăpânesc bine arta conversației și a destabilizării”, a declarat Adi Mutu, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a aflat în direct ce supra-nume i-a pus Adi Mutu

ADVERTISEMENT