Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a ales arbitrul pentru derby-ul Rapid – FCSB. „Dacă greșește el, eu nu mă supăr”. Pe cine nu vrea!

Gigi Becali a ales arbitrul pentru Rapid - FCSB. În cine are cea mai mare încredere patronul roș-albaștrilor și pe cine nu vrea la centru.
06.03.2024 | 11:40
Gigi Becali a ales arbitrul pentru derbyul Rapid  FCSB Daca greseste el eu nu ma supar Pe cine nu vrea
Gigi Becali a ales arbitrul pentru derby-ul Rapid – FCSB. „Dacă greșește el, eu nu mă supăr” Pe cine NU VREA! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali știe pe cine vrea arbitru la derby-ul Rapid – FCSB din ultima etapă a sezonului regulat. Totuși, patronul liderului din SuperLiga are și un „fluieraș” de care vrea să se ferească.

Ce arbitru vrea Gigi Becali la derby-ul Rapid – FCSB

Au fost greșeli mari de arbitraj la Universitatea Craiova – Rapid 1-1, rezultat de care s-a bucurat FCSB. Roș-albaștrii, care au un avans de 12 puncte față de alb-vișinii, vor da piept cu rivala bucureșteană pe Arena Națională, sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea Hațegan e numărul 1. Ca să nu existe discuții. Dacă greșește Hațegan, asta e, nu mă supăr. A greșit. Dar dacă îl bagă pe Istvan Kovacs și chiar dacă ar greși, nu accept.

(n.r. – Ce faceți dacă nu acceptați?) Ce să fac? Dau boii de la bicicletă. Dar nu e normal. De ce? Un om care arbitrează meciuri străine, în Europa, și vine în România și greșește, nu îl accept? De ce acolo nu greșești și aici greșești? Nu e în regulă.

ADVERTISEMENT

Eu am spus tot timpul că e cel mai bun, dar acum a revenit Hațegan. El e numărul 1. Și cred că pe Hațegan îl va da. Ar fi cel mai bun arbitru pentru meciul ăsta. Așa cred.

Nici ăla nu mi-ar displacea, Feșnic, și el are valoare, numai că el a făcut lucrurile alea cu Rapid. Nu e bine”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Rapid, adversar de coșmar pentru FCSB

Rapid e „Bestia Nera” pentru FCSB de când gruparea de sub Podul Grant s-a întors în Liga 1. În șapte confruntări direct, alb-vișiniii s-au impus de cinci ori, dintre care trei victorii au venit chiar pe Național Arena, fieful roș-albaștrilor. Celelalte două victorii au fost adjudecate de FCSB.

Cele mai mai probleme de arbitraj la unul din cele șapte derby-ul a fost la cel din turul play-off-ului trecut, când Rapid a câștigat cu 1-0, în Giulești.

ADVERTISEMENT

Atunci, Horațiu Feșnic a fost la centru și i-a iertat pe giuleșteni de două cartonașe roșii evidente, la faulturile asupra lui Florinel Coman și Andrea Compagno, ale lui Răzvan Onea, respectiv Dragoș Grigore.

“NU-L ACCEPT PE ISTVAN KOVACS!” | Ce ARBITRU VREA Gigi Becali la Rapid - FCSB!

ADVERTISEMENT