Sport

Gigi Becali a anunțat că va lua la FCSB un jucător pe gratis de la FC Botoșani: „L-am trimis acolo la încercare!”

Gigi Becali a vorbit despre Kevin Boli, jucătorul pe care vrea să îl ia pe gratis de la FC Botoșani, despre care spune că l-a sfătuit să îi aleagă pe moldoveni, pentru a vedea cum mai evoluează în SuperLiga.
18.08.2022 | 19:39
Gigi Becali a anuntat ca va lua la FCSB un jucator pe gratis de la FC Botosani Lam trimis acolo la incercare
Gigi Becali a anunțat că va lua un jucător pe gratis de la FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a vorbit și despre o plecare a lui Malcom Edjouma de la FCSB, explicând că mijlocașul va putea fi transferat doar dacă i se va achita clauza de reziliere în valoare de 5.000.000 de euro.

Gigi Becali a anunțat că va lua la FCSB un jucător pe gratis de la FC Botoșani

Gigi Becali a anunțat că l-a trimis intenționat pe Kevin Boli la FC Botoșani, pentru a vedea la ce nivel fotbalistic este și dacă va confirma, acesta va veni liber de contract peste un an la FCSB:

ADVERTISEMENT

Bouhenna nu mai vede iarba la FCSB, pe artificial îl lăsăm să inspecteze terenul. Dacă îmi dă și ceva bani Iftime de la el, nu iau fundaș central de la el.

N-am ce să iau de la Botoșani, nu știu cine e Dican, să-mi zică Dică. Dacă Bratu câștiga 3 meciuri și pierdea 2 din 5 meciuri, aveam încredere în el”.

ADVERTISEMENT

„Când s-a dus Boli e la încercare la Botoșani, eu l-am trimis acolo pe Boli. Dacă mie îmi place de el, îl iau pe gratis. El e împrumutat acolo. Așa am zis, să se ducă acolo și dacă îmi place, îl luăm noi peste un an gratis.

Dacă primesc pe Olaru de 5 sau 6 milioane de euro nu-l dau. Dacă dau oamenii 7-8 milioane de euro îl dau. A venit o ofertă pentru el de 6 milioane de euro, dar nici nu mă gândesc, am spus că mai vorbim abia după returul cu Viking”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E idiot Edjouma să refuze 70.000 de euro din Franța?”

Gigi Becali a continuat și a explicat ce ar însemna pentru el ca Malcom Edjouma să plece pe suma de 5.000.000 de euro: „Pe Alibec îmi dădeau unii 7 milioane de euro și Vali Argăseală era în birou cu unii din Anglia care dădeau 9 milioane de euro, dar nu s-a mai făcut. Așa e în afaceri.

E idiot Edjouma să refuze să plece 70.000 de euro pe lună în Franța sau 30.000 de euro pe lună și să rămână aici pe 15.000 de euro? El are 13-14.000 de euro pe lună la noi”.

ADVERTISEMENT

„El îmi este necesar. Dacă clauza lui îi va fi plătită, m-aș bucura, să fiu sincer. E vorba că am luat un jucător cu 300.000 de euro de la Botoșani și după să iau pe el 5.000.000 de euro după câteva luni, e ceva.

Nu am vorbit nimic cu nimeni, doar în presă am văzut”, a mai spus patronul „roș-albaștrilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT