Sport

Oficial: Nana Antwi a semnat cu FCSB! „Cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”. Update Exclusiv

După Baba Alhassan și Luis Phelipe, fundașul ghanez Nana Antwi este cel de-al treilea transfer realizat de FCSB în mercator de iarnă.
12.01.2024 | 17:12
Oficial Nana Antwi a semnat cu FCSB Cat mai multe succese in tricoul rosalbastru Update Exclusiv
Nana Antwi a fost prezentat oficial la FCSB
ADVERTISEMENT
12-01-2024
15:17

Nana Antwi a fost prezentat oficial la FCSB

Anunțat în excxlusivitate de FANATIK, transferul lui Nana Antwi la FCSB a devenit oficial, clubul „roș-albastru” prezentându-l  pe fundașul ghanez pe canalele oficiale de comunicare.

„Bine ai venit, Nana Antwi!

FCSB anunță transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu. Fundașul ghanez în vârstă de 23 de ani a evoluat, în cele două sezoane și jumătate petrecute la echipa din Armenia, în 86 de partide, a înscris de două ori și a oferit 8 pase decisive.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunțat FCSB pe pagina oficială de Facebook.

 

FCSB a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor din iarnă. FANATIK a dezvăluit încă din 13 octombrie 2023 că fundașul dreapta ghanez Nana Antwi se află pe radarul lui Gigi Becali, iar principala misiune a patronului a fost să-l aducă pe jucător încă din această fereastră de mercato. Becali a confirmat transferul fotbalistului în vârstă de 23 de ani printr-o scurtă reacție pentru FANATIK.

Gigi Becali a anunțat ultimul transfer la FCSB: „Ajunge direct în Turcia!”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că FCSB urmează să-l transfere pe Nana Antwi, fostul adversar al lui Gică Hagi din UEFA Conference League. Fundașul dreapta în vârstă de 23 de ani intrase în ultimele 6 luni de contract cu Urartu.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar, omul de încredere al lui Gigi Becali, a mers în Armenia pentru a rezolva venirea lui Nana Antwi la FCSB încă din această iarnă. Din informațiile FANATIK, FCSB le-a plătit 50.000 de euro celor de la Urartu pentru a-l lăsa liber pe fotbalistul ghanez.

„Florin Vulturar a rezolvat transferul. Băiatul vine de acum. Ajunge direct în cantonamentul nostru din Turcia”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK. Din informațiile FANATIK, jucătorul se va alătura FCSB-ului în cantonamentul din Turcia în cursul zilei de joi, 11 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Cine este Nana Antwi, noul jucător al FCSB-ului: i-a dat gol lui Gică Hagi în cupele europene

Nana Antwi devine al treilea transfer realizat de FCSB în iarnă după cele ale lui Luis Phelipe și Baba Alhassan. Nana Antwi a evoluat împotriva Farului în turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.

Mai mult decât atât, fundașul ghanez a înscris în poarta formației pregătite de Gică Hagi la meciul retur din Armenia, scor 3-2 pentru campioana României. După „dubla” din cupele europene, Nana Antwi a intrat în atenția „Regelui”. Gigi Becali a avut opțiunea de a-l aduce gratis pe Nana Antwi la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta cotat la 275.000 de euro de Transfermarkt.com a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Urartu, campioana Armeniei, și a putut să semneze cu orice echipă din postura de jucător liber de contract. Patronul liderului din SuperLiga a făcut o ofertă de 50.000 de euro, iar Urartu a acceptat să-i dea drumul jucătorului.

  • 23 de apariții, 2 goluri și 3 pase decisive sunt cifrele lui Nana Antwi în acest sezon la Urartu
  • august 2024 este data la care ar fi expirat contractul lui Nana Antwi cu Urartu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, impresionat de Nana Antwi: „E ca Lăcătuş”

Gigi Becali a rămas impresionat de calitățile lui Nana Antwi încă de la „dubla” dintre Farul și Urartu. Patronul FCSB a așteptat un răspuns din partea azerilor, iar în cele din urmă Florin Vulturar a rezolvat mutarea. Nana Antwi va face trecerea la liderul din SuperLiga încă din această iarnă.

„Noi am pus ochii pe el și am făcut o ofertă. Vrem să-l luăm și facem o ofertă pentru el. Da, vrem! Jucătorul o să fie liber de contract în vară, iar noi am făcut o ofertă de 50.000 de euro pe el.

Eu l-am văzut în banda dreaptă, când trecea ușor pe lângă un fundaș de la Farul. Am făcut cum făcea Lăcătuș. L-am ținut minte și am făcut o ofertă pentru el. Să vedem ce o să facă în ianuarie”, declara Gigi Becali, în urmă cu o lună, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „GG sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad