Fotbal intern

Diogo Salomao a semnat cu FCSB! Ce salariu va avea fotbalistul. A fost prezentat oficial: “Am venit la un club mare”

16.07.2019 | 15:17
Diogo Salomao a semnat cu FCSB Ce salariu va avea fotbalistul A fost prezentat oficial Am venit la un club mare
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să mai transfere doi jucători. Gigi Becali a bătut palma cu Diogo Salomao și Thierry Moutinho care au venit liberi de contract la roș-albaștri. Patronul echipei a confirmat cele două mutări și spune că vrea să întărească lotul, care în acest moment este destul de subțire.


UPDATE, 16 iulie, ora 15:18. Diogo Salomao a fost prezentat oficial la FCSB și a spus primele cuvinte din postura de jucător al roș-albaștrilor: ”Am fost foarte fericit când am fost contactat de FCSB, deoarece am considerat aceasta drept o recunoștință a lucrurilor bune pe care le-am făcut în România. Am venit la un club mare și voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. Am toate condițiile pentru a performa aici, astfel încât abia aștept să mă bucur de fotbal alături de noii mei colegi. Sper să câștig titlul de campion și să am și evoluții foarte bune în acest an”

ADVERTISEMENT
Diogo Salomao a semnat cu FCSB! Ce salariu va avea fotbalistul. A fost prezentat oficial
Diogo Salomao a semnat cu FCSB! Ce salariu va avea fotbalistul. A fost prezentat oficial

UPDATE, 16 iulie, ora 11.50. Gigi Becali a făcut marţi dimineaţă declaraţii pentru ProTV, în care a confirmat faptul că Salomao a semnat contractul. “Salomao cred că a semnat deja contractul la club. De Moutinho ştiţi deja. 15.000 de euro pe lună îi dau salariu lui Salomao, 12.500 lui Moutinho”, a afirmat patronul celor de la FCSB.


UPDATE, 16 iulie, ora 00.50. Diogo Salomao a ajuns la București în noaptea de luni spre marți. Fostul jucător al ”câinilor” a fost așteptat de o persoană din stafful FCSB și a fost preluat și dus spre hotel. Marți dimineață, la prima oră, Salomao va fi prezent la Palatul din Aleea Alexandru unde urmează să semneze contractul cu FCSB. Transferul va fi oficializat în cursul zilei de marți, după ce luni a fost anunțată pe site-ul clubului și achiziționarea portughezului Thierry Moutinho.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat transferurile lui Diogo Salomao și Thierry Moutinho

ȘTIREA INIȚIALĂ, 14 iulie, ora 16.10. Gigi Becali a declarat că este încrezător mai ales că vor reveni și jucătorii accidentați și FCSB va fi o echipă puternică: „Ne-am înțeles cu Salomao și Moutinho! Au semnat pe mail și vin luni. Vreau să întăresc lotul. Era cam subțire. Vor reveni și cei trei accidentați, Marko Momcilovic, Alexandru Stan și Harlem Gnohere. Mai vreau să aduc un fundaș stânga. Vedem care o să fie. Nu mă grăbesc cu transferurile”, a declarat Gigi Becali pentru Gsp.

Diogo Salomao a jucat în stagiunea trecută la Dinamo. El a stat un an și jumătate la “câini”, pentru care a jucat 61 de meciuri. Fotbalistul a fost lăsat de Mircea Rednic să plece din postură de jucător liber de contract la începutul anului la Al Hazem, echipa lui Daniel Isăilă. Atunci, Rednic spunea că “din salariul lui Salomao plătom doi jucători”.

ADVERTISEMENT

Thierry Moutinho este campion al României cu CFR Cluj, însă a rămas liber de contract după despărțirea de echipa ardeleană. A jucat 20 de meciuri în stagiunea precedentă, a marcat un gol și a dat 2 pase decisive. Cota de piață a portughezului este de 450.000 de euro.

Gigi Becali a anunțat transferurile lui Diogo Salomao și Thierry Moutinho Au semnat! Luni vin la echipă FOTO: Ianis Hagi,Diogo Salomao in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu,
Gigi Becali a anunțat transferurile lui Diogo Salomao și Thierry Moutinho Au semnat! Luni vin la echipă FOTO: Moutinho se bucură alături de colegii de la CFR Cluj

Ionuț Vînă, cel mai scump transfer al verii la FCSB

FCSB i-a mai transferat în această vară pe Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Claudiu Belu-Iordache și Ionuț Vînă. De la roș-albaștrii au plecat Florentin Matei, Filipe Teixeira, Raul Rusescu, Adrian Stoian, Romario Benzar și Junior Morais.

ADVERTISEMENT

FCSB începe noul sezon din Liga 1 pe teren propriu cu Hermannstadt. Meciul se va disputa la Pitești, duminică, de la ora 21:00. Roș-albaștrii au început cu dreptul campania din Europa League, cu o victorie, 2-0 cu Milsami Orhei, în primul meci din turul 1 preliminar al Europa League.

Gigi Becali a anunțat transferurile lui Diogo Salomao și Thierry Moutinho: "Au semnat! Luni vin la echipă"
Gigi Becali a anunțat transferurile lui Diogo Salomao și Thierry Moutinho: “Au semnat! Luni vin la echipă”
  • 850.000 de euro este cota lui Diogo Salomao
  • 750.000 de euro a plătit Becali pe Ionuț Vînă, cel mai scump transfer din această vară
ADVERTISEMENT