Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a comentat ultimul scandal de la CSA Steaua. „Să-i desființeze atunci!”

Gigi Becali a comentat declaraţiile lui Dumitru Dragomir, care a spus că CSA Steaua este un club înfiinţat ilegal şi din acest motiv nu se poate asocia cu un privat.
02.03.2024 | 13:49
Gigi Becali a comentat ultimul scandal de la CSA Steaua Sai desfiinteze atunci
Gigi Becali a comentat ultimul scandal de la CSA Steaua. „Să-i desființeze atunci!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ o informaţie bombă, spunând că atât FRF, cât şi CSA Steaua funcţionează ilegal, acesta fiind şi motivul pentru care asocierea cu un privat e atât de dificilă pentru “militari”.

Gigi Becali a comentat ultimul scandal de la CSA Steaua. „Să-i desființeze atunci!”

Gigi Becali a comentat la FANATIK SUPERLIGA declaraţiile lui Dumitru Dragomir spunând că CSA Steaua ar trebui defiinţată în acest caz. Totuşi, patronul FCSB a declarat că nu mai e atât de interesat de ceea ce se întâmplă la “militari”:

ADVERTISEMENT

“Dacă nu are voie ministerul să înfiinţeze un club, să-i desfiinţeze atunci. Mai ales că e unitate militară. Nu mă mai interesează de ei. Eu am 10 puncte faţă de locul 2, 16 puncte faţă de Mihai Rotaru.

Care m-a sunat înainte să înceapă campionatul. Mi-a spus că e rândul lui. Bă, tu nu prinzi nici locurile 2 sau 3. Abia prinzi locul 4 şi tu vorbeşti de fotbal? Măi, Mihăiţă, măi tată…”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: “Sunt în afara legii şi FRF şi CSA Steaua, plus alte 8-10 cluburi”

Dumitru Dragomir a acuzat în urmă cu câteva zile FRF şi CSA Steaua. Fostul şef al Ligii Profesioniste a declarat că Florin Talpan ştie că “militarii” sunt în ilegalitate şi trebuie să radă tot, conform legii:

Federaţia Română de Fotbal funcţionează ilegal. Toate procesele ar trebui să le piardă Federaţia. Dar mai sunt şi alte federaţii în afara legii. Mă miram eu de ce nu dau niciodată certificatul de identificare.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a descoperit asta. Ei de aia nu găseau un partener cu care să se asocieze şi să intre în legalitate. Pentru că în momentul în care se duc la tribunal, sunt în afara legii.

Sunt în afara legii şi FRF şi CSA Steaua, plus alte 8-10 cluburi. Nu stăpânesc toţi termenii. De asta nu face CSA Steaua nimic. Trebuie să îşi desfiinţeze toate secţiile.

ADVERTISEMENT

Ei ştiu că sunt în ilegalitate. Talpan, băiat deştept, cred că ştia. De aia nu pot să se asocieze cu un privat şi nu se poate face echipa. Ştiu că sunt ilegali şi trebuie să radă tot conform legii”, a spus Mitică Dragomir.

Gigi Becali a comentat ultimul scandal de la CSA Steaua. „Să-i desființeze atunci!”

ADVERTISEMENT