Sport

Mitică Dragomir detonează bomba în fotbalul românesc. „Sunt ilegali! Trebuie să piardă toate procesele”. De la CSA Steaua a pornit totul

Dumitru Dragomir a aruncat bomba în fotbalul românesc. Fostul şef al Ligii Profesioniste susţine că FRF şi CSA Steaua funcţionează în ilegalitate.
26.02.2024 | 14:06
Mitica Dragomir detoneaza bomba in fotbalul romanesc Sunt ilegali Trebuie sa piarda toate procesele De la CSA Steaua a pornit totul
Mitică Dragomir a aruncat bomba în fotbalul românesc. „Sunt ilegali! Trebuie să piardă toate procesele”. De la CSA Steaua a pornit totul. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În direct la emisiunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a aruncat bomba în fotbalul românesc. Fostul şef al Ligii Profesioniste susţine că FRF, CSA Steaua şi alte câteva cluburi funcţionează în ilegalitate.

Mitică Dragomir a aruncat bomba în fotbalul românesc. „Sunt ilegali! Trebuie să piardă toate procesele”

Mitică Dragomir susţine că acesta este şi motivul pentru care cei de la FRF nu dau niciodată certificatul de identificare, iar în acelaşi timp, acesta este şi motivul pentru care CSA Steaua nu se poate asocia cu un privat şi nu poate activa în SuperLiga:

ADVERTISEMENT

“Federaţia Română de Fotbal funcţionează ilegal. Toate procesele ar trebui să le piardă Federaţia. Dar mai sunt şi alte federaţii în afara legii. Mă miram eu de ce nu dau niciodată certificatul de identificare.

CSA Steaua a descoperit asta. Ei de aia nu găseau un partener cu care să se asocieze şi să intre în legalitate. Pentru că în momentul în care se duc la tribunal, sunt în afara legii.

ADVERTISEMENT

“De asta nu face CSA Steaua nimic. Trebuie să îşi desfiinţeze toate secţiile”

Este în afara legii şi FRF şi CSA Steaua, plus alte 8-10 cluburi. Nu stăpânesc toţi termenii. De asta nu face CSA Steaua nimic. Trebuie să îşi desfiinţeze toate secţiile. 

Ei ştiu că sunt în ilegalitate. Talpan, băiat deştept, cred că ştia. De aia nu pot să se asocieze cu un privat şi nu se poate face echipa. Ştiu că sunt ilegali şi trebuie să radă tot conform legii”, a spus Mitică Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua, blocată de trei ani în liga secundă!

CSA Steaua a promovat în liga secundă în anul 2021, dar de atunci este blocată în al doilea eşalon, fără drept de promvoare. “Militarii” trebuie să îşi schimbe forma de organizare pentru a putea juca în SuperLiga:

“În condițiile legii actuale, nu putem promova. Singura modalitate de a schimba statutul este printr-o asociație non-profit. Trebuie să apară investitori privați care să susțină acest proces.

ADVERTISEMENT

Până acum, nu s-a ajuns în acest punct”, a susţinut Andrei Cian, șeful secției de fotbal de la CSA Steaua, la începutul sezonului.

Mitică Dragomir detonează bomba în fotbalul românesc. „Sunt ilegali! Trebuie să piardă toate procesele”

ADVERTISEMENT