Fotbal intern

Gigi Becali a criticat doi jucători și a lăudat unul, după FCSB – Farul 1-1. „Crede că e la distracție! Poate m-am înșelat!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut o scurtă evaluare a echipei sale după meciul cu Farul, încheiat la egalitate 1-1.
05.02.2024 | 23:59
Gigi Becali a criticat doi jucatori si a laudat unul dupa FCSB  Farul 11 Crede ca e la distractie Poate mam inselat
Patronul FCSB, Gigi Becali, a făcut o scurtă evaluare a echipei sale după meciul cu Farul, încheiat la egalitate 1-1 FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport după meciul FCSB – Farul, scor 1-1, în etapa a 24-a din sezonul regulat al SuperLigii, și a făcut mai multe aprecieri despre fotbaliștii săi.

Gigi Becali l-a criticat pe Luis Phelipe, după meciul FCSB – Farul 1-1

Extrema dreapta Luis Phelipe (22 de ani) a intrat deja în dizgrația patronului FCSB. Fotbalistul brazilian a fost titular, dar Elias Charalambous l-a scos la pauză, iar în locul lui l-a introdus pe Florinel Coman, ținut rezervă pentru că nu era complet refăcut după ce a fost răcit.

ADVERTISEMENT

”Cred că m-am înșelat! Eu stau să mă joc la fotbal? Phelipe crede că e la distracție. A pierdut toate mingile. Sper să își revină. Poate îi mai dau o șansă, nu renunț”, a declarat Becali.

Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră și pe mijlocașul Eduard Radaslavescu (19 ani), trimis pe teren în minutul 81, în locul lui Tavi Popescu.  ”Radaslavaescu nu e jucător, ce să îi fac. A fost un test pentru noi”, a declarat latifundiarul din Pipera. Becali a vrut să-l împrumute pe Radaslavescu la Hermannstadt, în această iarnă, dar internaționalul de juniori a fost păstrat la FCSB la insistențele lui Meme Stoica.

ADVERTISEMENT

Lui Gigi Becali i-a plăcut cum a jucat Baba Alhasan

În schimb, Gigi Becali l-a lăudat din nou pe Baba Alhassan: ”E mai bun și decât Șut, și decât Lixandru! Mai bun chiar și decât Olaru. Eu așa văd!”.

Patronul FCSB s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale în meciul cu Farul: ”Dacă echipa joacă așa, e bine, nu am emoții. Avem nouă puncte avans. Nu a jucat nici Olaru…”.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Farul, scor 1-1, a fost plină de evenimente. Gazdele au deschis scorul, prin Baba Alhassan (54), după care arbitrul Horațiu Feșnic a luat două decizii controversate, după intervenția VAR,  care a supărat pe toată lumea.

Gică Hagi a acuzat arbitrajul după FCSB – Farul

Antrenorul Farului, Gică Hagi, a criticat dur arbitrajul. La 1-0, ”marinarii” au marcat un gol valabil, prin Louis Munteanu (57), dar Feșnic i-a anulat reușita pentru un ofsaid imaginar semnalat de arbitrul VAR, Andrei Chivulete.

ADVERTISEMENT

„Tot ce s-a întâmplat a văzut toată lumea. Văd că toată lumea țipă, face la televizor.  Și eu am văzut astăzi niște lucruri care cred eu că sunt… nu știu dacă am văzut bine, dar cum să-i dai galben lui Louis când eu cred că a fost atins. După aceea să ai penalty, gol valabil… Cum să ajungi să tragi liniile dacă Dawa e în careu și al meu e în afara careului.

Eu nu-mi pot explica. Faza cealaltă cu Louis Munteanu nu s-a dat. Merge totul înainte. Așa e fotbalul, fiecare îl vede în modul lui. Cred că trebuie să muncim. La fotbal totul e greu. Ce fază am văzut, dacă ăla e ofsaid e inacceptabil.

Nu voia să dea nici penalty. S-a văzut clar! FCSB a intrat pe teren și aștepta să iasă cum voia ea, că e o echipă bună. Farul o ia de la capăt întotdeauna”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului.

Farul a egalat în minutul 90+5, după un penalty acordat de ”centralul” întîlnirii, Horațiu Feșnic, după ce a fost atenționat din camera VAR. Arbitrul FIFA a luat decizia după ce a revăzut la monitorul de la marginea terenului duelul aerian din careu dintre Joyskim Dawa și Mihai Popescu, în care fundașul FCSB l-a lovit cu capul în ceafă pe stoperul Farului.

 

ADVERTISEMENT
Tags: