Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a dezvăluit în direct câte milioane de euro are de recuperat de la FCSB. „La încă 10 am renunțat”

Gigi Becali a dezvăluit sumele fabuloase pe care le-a investit în la FCSB, spunând că doar în acest sezon împrumutul este de 15 milioane de euro.
02.04.2024 | 14:25
Gigi Becali a dezvaluit in direct cate milioane de euro are de recuperat de la FCSB La inca 10 am renuntat
Gigi Becali a dezvăluit în direct câte milioane de euro are de recuperat de la FCSB. „La încă 10 am renunțat”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este lider în SuperLiga şi are cele mai mari şanse la titlu, dar în acelaşi timp, efortul financiar al patronului Gigi Becali la echipă este uriaş. Conform bilanţului pe 2023, patronul FCSB are de recuperat 7 milioane de euro de la roş-albaştrii.

Gigi Becali a dezvăluit în direct câte milioane de euro are de recuperat de la FCSB. „La încă 10 am renunțat”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cifrele reale, spunând că banii băgaţi la echipă în acest sezon sunt 15 milioane de euro, dar 8 milioane de euro au fost transformate în majorarea de capital social pentru a fi în limitele fair play-ului financiar:

ADVERTISEMENT

“Este mult mai mult de atât datoria. Dar ca să iau licenţa am renunţat la încă 10 milioane. Depăşeam deficitul, adică fair play-ul financiar. Şi e adevărat că e minus şapte milioane de euro, dar totalul e de minus 15 milioane.

La 8 milioane am renunţat şi i-am băgat în capitalul social. Dar nu este o problemă, că atunci când fac bani îi scot şi capitalul social se micşorează. Eu pot să fac o majorare de încă 7 milioane.

ADVERTISEMENT

“La încă 10 milioane am renunţat când am luat echipa, care nu e Steaua, e echipa Vasilescu din Deal”

Nu mă afectează. Dar pierderea nu se vede real. Ca să vezi câţi bani am băgat din buzunar uită-te la capitalul social al FCSB-ului, că ăia tot de la mine sunt. Vezi la Registrul Comerţului, 8 milioane plus 7 milioane.

Anul trecut minus 15 milioane de euro. La încă 10 milioane am renunţat când am luat echipa, care nu e Steaua, e echipa Vasilescu din Deal. Atunci, când am luat-o cu Piţurcă”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Nu am renunţat la ideea asta. Vreau să vând un jucător cu 100 de milioane de euro”

Gigi Becali speră să dea lovitura în Champions League. Patronul FCSB a dezvăluit că marile obiective ale sale sunt zecile de milioane de euro din Champions League şi vânzarea unui jucător cu 100 de milioane de euro:

“Nu am renunţat la ideea asta. Vreau să vând un jucător cu 100 de milioane de euro. Când am intrat în fotbal, am spus că va fi un Hagi la mine, o să mi-l dea Dumnezeu mie.

ADVERTISEMENT

Şi dacă va fi, îl vând pe 100 de milioane de euro sau 200. Aţi văzut că eu nu vând sub preţ. L-am vândut pe Chiricheş cu 10 milioane, ei l-au vândut mai departe cu 7″, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit în direct câte milioane de euro are de recuperat de la FCSB. „La încă 10 am renunțat”

ADVERTISEMENT
Tags: