Fotbal intern

Gigi Becali a explicat de ce este “stăpân” la FCSB: “Unde am pus eu manager a fost doar faliment!”. Ce spune despre un proiect socios la “roş-albaştri”: “Ar veni cu grenade, nu cu petarde!”

18.01.2020 | 12:12
Gigi Becali a explicat de ce este stapan la FCSB Unde am pus eu manager a fost doar faliment Ce spune despre un proiect socios la rosalbastri Ar veni cu grenade nu cu petarde
ADVERTISEMENT

FCSB este unul dintre puţinele cluburi din Casa Pariurilor Liga 1 care investeşte bani în transferuri şi care are o situaţie financiară foarte bună. Gigi Becali a fost deseori criticat că se implică prea mult la echipă, însă patronul FCSB a explicat care este filozofia lui şi consideră că s-ar alege praful de echipă dacă ar lăsa pe alţii să se ocupe.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1.91 este cota pentru ”gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a explicat de ce este “stăpân” la FCSB: “Unde am pus eu manager, numai faliment a fost”

Gigi Becali a declarat că în acest moment nu este pe profit cu FCSB, estimând pierderea la 5 milioane de euro, însă dacă ar vinde clubul ar fi cu 95 de milioane de euro pe plus: “Dacă laşi managerul să se ocupe, se alege praful. Nu sunt pe profit, dar societatea mea dacă vinde tot patrimoniul, am 100.000.000 de euro.

În balanţă, dacă vând, iau 100 de milioane şi scot 95 de milioane profit. Acum probabil că sunt pe minus cu vreo 5 milioane. La un moment dat, la Dinamo s-au implicat 10 oameni să se bată cu mine, în frunte cu finul meu, Borcea.

ADVERTISEMENT

Şi nu au putut să se bată cu mine. Au pus manageri şi tot n-au putut. Normal, ar fi trebuit să fie FCSB în faliment. Am investit 40 de milioane până să devină profitabil. În România nimeni nu poate gestiona banii mai bine decât patronul.

Fotbalul stă mai mult în drepturile de televizare. Păi tu eşti stăpân. Cum să laşi calul tău la bătaie? La ora asta, unde am pus eu manager, numai faliment a fost”, a declarat Gigi Becali la Digisport Matinal.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB exclude proiectul socios: “Dacă pe nebunii ăia îi pui să mai şi vină cu 1 milion de euro pe an, nu mai vin cu petarde. Vin cu grenade”

Patronul FCSB a exclus posibilitatea de a avea un proiect socios la echipă, asemănător cu cel de la Dinamo: “Nu există. Văd se zbate asociaţia de la Dinamo. Nu cred că au strâns 100.000 de euro. Şi noi vorbim de milioane de euro? Ştiţi ce ar însemna să spui asta galeriei? Să adune bani?

Nu se poate întâmpla. Dacă pe nebunii ăia îi pui să mai şi vină cu 1 milion de euro pe an, nu mai vin cu petarde. Vin cu grenade. Îi iau pe jucători la bătaie dacă nu iese bine”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB este în acest moment pe locul 3 în Casa Pariurilor Liga 1. Gigi Becali speră să bată din nou recordul de transfer din campionat şi să obţină o sumă uriaşă pentru unul dintre cei doi atacanţi ai săi: Florinel Coman sau Dennis Man.

  • 9.800.000 de euro a plătit Anderlecht pentru Nicu Stanciu (record în Casa Pariurilor Liga 1)
  • 95.000.000 de euro estimează Gigi Becali că ar face profit dacă ar vinde clubul 

 

ADVERTISEMENT