Sport

Gigi Becali a început derby-ul CFR Cluj – FCSB: ”Nu mai este atât de puternică!”

Gigi Becali crede că în acest sezon FCSB are șanse mai mari să câștige titlul de campioană, deoarece CFR Cluj nu mai este o echipă imbatabilă.
07.04.2023 | 22:29
Gigi Becali a inceput derbyul CFR Cluj  FCSB Nu mai este atat de puternica
Gigi Becali crede că în acest sezon FCSB are șanse mai mari să câștige titlul de campioană, deoarece CFR Cluj nu mai este o echipă imbatabilă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” s-a declarat mai mult decât mulțumit de Elias Charalambous și a dezvăluit că, deși l-a adus doar de ochii lumii, s-a convins că cipriotul este un antrenor valoros.

Gigi Becali dezvăluie avantajul pe care îl are FCSB în lupta la titlu la CFR Cluj

Analizând situația din SuperLiga, Gigi Becali consideră că sunt patru formații implicate în lupta la titlu, însă este de părere că forma slabă arătată de CFR Cluj este un mare avantaj pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

”Acum e puțin mai ușor chiar dacă e luptă în patru. E mai ușor pentru că CFR nu mai e în formă, înainte erau imbatabili. Erau foarte puternici, nu puteai să-i bați. Acum e mai ușor să iei campionatul. Eu nu mă refer la joc sau la valoare, eu mă refer la putere.

Foarte puternică echipă, legată, acum nu mai sunt așa. Campionatul îl iei cu rugăciune. Nu poți să spui că ești tu mai bun sau ăla mai bun. Nu poți să spui că ești mai bun ca Farul sau CFR dacă ești în spatele lor.

ADVERTISEMENT

CFR nu va pune echipa principală în Cupa României și de aceea cred că Sepsi o sa-i bată. Eu dacă aș fi în locul lor, aș juca Cupa. Poate să termine pe locul 4 în campionat sau poate să vină pe locul 3 și să joace barajul. Nu sunt siguri de nimic”, a declarat Becali, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

De ce se teme Becali în play-off

Finanțatorul vicecampioanei României va ține cu Universitatea Craiova în meciul de la Constanța cu liderul Farul, însă în același timp a mărturisit că se teme de olteni, aceștia având o formația valoroasă.

ADVERTISEMENT

”Toate meciurile cu CFR și Farul sunt la fel de importante pentru că sunt pentru titlu. Nu doar pentru titlu! Eu consider Craiova o echipă foarte puternică, una care poate veni chiar și în fața noastră. O văd o echipă puternică.

Noi trebuie să consolidăm cupele europene le ora asta. Trebuie să ne fie teamă. De ce? Locul 3 joacă barajul. Dacă Sepsi câștigă Cupa, cam așa s-ar putea, locul 4 nu mai face nimic. Eu pe Craiova o văd să se bată la titlu.

ADVERTISEMENT

Eu am vrut egal la Craiova cu CFR, MM voia să bată Craiova. I-am zis, nu, Craiova e valoroasă. E important meciul cu CFR. Țin cu Craiova contra Farului, dar dacă tu nu bați se apropie Craiova de tine”, a mai spus Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: