Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Grupul de la Cluj nu mai are putere!”. Săgețile lui Gigi Becali după ce CFR s-a plâns de arbitraj. Video exclusiv

Gigi Becali a trimis săgeți către rivalii de la CFR Cluj, după ce oficialii campioanei României s-au plâns în ultimele etape de arbitrajele de care au avut parte.
04.04.2023 | 18:35
Grupul de la Cluj nu mai are putere Sagetile lui Gigi Becali dupa ce CFR sa plans de arbitraj Video exclusiv
Gigi Becali a trimis săgeți către rivalii de la CFR Cluj, după ce oficialii campioanei României s-au plâns în ultimele etape de arbitrajele de care au avut parte. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Președintele ardelenilor, Cristi Balaj, a intervenit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a vorbit despre erorile de arbitraj în defavoarea formației sale și a atacat vehement sistemul VAR folosit în campionatul intern.

Gigi Becali, săgeți otrăvite către CFR Cluj

Replica nu s-a lăsat prea mult așteptată, iar finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a trimis săgeți către CFR Cluj, amintind de faptul că echipa din Gruia a fost avantajată clar de arbitraje în ultimele sezoane în care a și câștigat titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

”Așa trebuie să facă cei de la CCA, să delege cei mai buni arbitri în play-off. Pe lângă Horațiu Feșnic, Sebastian Colțescu și Istvan Kovacs mai este Iulian Dima, care niciodată nu am văzut să greșească ceva.

Dar ăștia trei sunt. Cum au arbitrat ei, cum n-au mai fost probleme mari etapa asta. Ei (n.r. – CFR Cluj) au fost cei mai avantajați din toată istoria. De când sunt ei au fost avantajați, cum să se plângă ei de arbitraj? Ei au luat campionate la mișto.

ADVERTISEMENT

Când îmi aduc aminte o dată de Mureșan (n.r. – Gabi Mureșan) că el a pus piedică adversarului, fault clar, și a dat 11 metri. Sau îmi aduc aminte de Kovacs. A venit unul și l-a tras pe Tănase și l-a învârtit și el a dat fault în atac. A mai venit unul o dată și i-a dat una pe la spate lui Tănase și a dat fault în atac. I-a zis Tănase ‘păi care că mi-a rupt piciorul’”, a declarat Becali, într-o conferință de presă.

VEZI VIDEO AICI

S-a stricat prietenia dintre Răzvan Burleanu și grupul de la Cluj?

Patronul vicecampioanei României consideră că în acest sezon CFR Cluj nu mai are atât de multă putere pentru că în campionat există sistemul VAR, dar și pentru că grupul politic de la Cluj nu mai are atât de multă trecere în lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT

”Îți dai seama, cum să vorbească ei? Ei tot timpul vor fi avantajați, pentru că ei au grupul de la Cluj acolo. Acum nu mai pot fi chiar așa pentru că vine VAR-ul, trage linia, nu mai merge. Plus de asta, probabil nici grupul de la Cluj nu mai are atât de mare influență.

Le-au cam tăiat aripile celor din grupul de la Cluj. Fii mai cuminte, ești PNL, știu eu, probabil Burleanu nu mai vrea să se bage: ‘vreau și eu funcții mai importante la FIFA, la UEFA, dacă se aude că aveți prietenie prea mare cu mine nu e bine’. Nu mai vrea. Nici Diavolul poate nu mai vrea cu Vassaras”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Balaj a vorbit despre evenimentele controversate din timpul jocului cu Universitatea Craiova și s-a arătat deranjat de sistemul VAR care funcționează în campionatul intern, despre care a afirmat că este o ”chinezărie”.

ADVERTISEMENT