Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a luat foc după delegarea lui Kovacs: „Duceți-vă, mă, la mondialiști”

Gigi Becali a luat foc după delegarea lui Istvan Kovacs la confruntarea dintre Newcastle și PSG, din grupele UEFA Champions League.
03.10.2023 | 09:25
Gigi Becali a luat foc dupa delegarea lui Kovacs Ducetiva ma la mondialisti
Gigi Becali a luat foc după delegarea lui Istvan Kovacs. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre faptul că nu înțelege cum un arbitru care greșește des în campionatul intern este chemat să conducă meciuri importante din cupele europene.

Gigi Becali a luat foc după delegarea lui Istvan Kovacs. „Vassaras cu Burleanu, plecați și duceți-vă la mondialiști!”

Gigi Becali a luat foc după delegarea lui Istvan Kovacs la meciul de Champions League dintre Newcastle și PSG, comentând la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI decizia UEFA și atacându-i dur pe Kyros Vassaras și Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

Să vă spun o chestie, să vedeți ce o să facă. Dumnezeu la nedreptate… El, Dumnezeu, te lasă, dar la nedreptate, Dumnezeu o să facă să greșească acolo, de îl aruncă UEFA de-acolo.

Vassaras vrea să îmi arate mie că face presiune. Păi, bă, eu sunt Becali și sunt în Țara Românească, du-te, băi, în țara ta. Dacă ai valoare să muncești, du-te să muncești acolo, că n-ai valoare nici să lucrezi în țara ta, du-te în țara ta și lasă-ne. Chiar te ții scai de noi?.

ADVERTISEMENT

Vassaras cu Burleanu, plecați și duceți-vă la Mondiale… la mondialiști. Ce să zic eu când am văzut, vrea Vassaras să arate cine fură pe FCSB”, a spus Gigi Becali FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, analiză a arbitrajului: „“CFR nu mai are prietenie cu FRF”

Patronul FCSB a vorbit și despre problemele din arbitrajul românesc și susține că CFR Cluj nu mai este avantajată ca în trecut. În opinia sa, Rapid este formația care ar beneficia de un ajutor din partea „cavalerilor în negru”.

ADVERTISEMENT

“Are prietenie mai mare Rapidul cu Federația decât CFR Cluj, care nu mai are prietenie cu Federația. CFR are doar niște rădăcini vechi. S-a văzut că nu îi mai ajută nimeni pe CFR. Numai Istvanii care au legătura de sânge, de ungurime. Istvanii țin cu ei și au legătură acolo. Stau în Cluj și au prietenie cu ei. Ceilalți arbitrii nu sunt cu CFR. 

Numai la Rapid se văd d-astea, cum ar veni. Dar nu am văzut eu. E Daniel Niculae acolo, în comitetul executiv, ăștia au șmecherii acolo Federație. Au un fel de vrăjeală d-asta de ții cu mine ca să fiu cu tine. Ai mă demnitate și apără fotbalul, lasă că îți votez eu ție Burlene ca să faci tu așa și pe dincolo”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Gigi Becali A COMENTAT ACID DECIZIA UEFA pentru Istvan Kovacs

ADVERTISEMENT