Sport

Gigi Becali a privat FCSB de un avantaj uriaș cu Silkeborg în Conference League. Ce înseamnă absența celor 7 titulari

FCSB va juca în meciul din grupele UEFA Conference League cu Silkeborg fără șapte titulari, menajați pentru meciul din campionat cu Petrolul.
06.10.2022 | 11:32
Gigi Becali a privat FCSB de un avantaj urias cu Silkeborg in Conference League Ce inseamna absenta celor 7 titulari
7 jucători titulari de la meciul cu FC Argeș nu vor evolua în Danemarca cu Silkeborg. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat faptul că Nicolae Dică a lăsat șapte titulari la București înainte de meciul cu danezii de la Silkeborg din grupele Conference League.

Cei 7 absenți ai FCSB valorează mai mult decât lotul danezilor de la Silkeborg

FCSB are o situație complicată în SuperLiga, unde este abia pe locul 13, cu 11 puncte în 10 partide, la 16 lungimi distanță de liderul Farul. Așa că Nicolae Dică a preferat să își odihnească titularii pentru meciul din campionat din deplasare cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Astfel, Cordea, Compagno, căpitanul Coman, Edjouma, Olaru, Tamm și Radunovic cu probleme medicale, vor vedea partida cu Silkeborg din fața televizoarelor și nici măcar nu au făcut deplasarea în Danemarca.

Împreună, cei șapte sunt evaluați la 14,15 milioane de euro conform Transfermarkt, cu peste trei milioane de euro mai mult decât tot lotul danezilor de la Silkeborg: 11,35 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru valorează aproape cât unsprezecele lui Silkeborg de la ultimul meci din campionat cu Horsens

Darius Olaru a rămas după plecarea lui Florin Tănase cel mai bine cotat jucător din lotul FCSB-ului: 5,5 milioane de euro.

Diferența dintre prima garnitură a FCSB și cea a lui Silkeborg este una uriașă! Darius Olaru valorează mai mult decât primii zece titulari ai lui Silkeborg din ultimul meci de campionat cu Horsens, câștigat cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Primul unsprezece al lui Silkeborg în meciul cu Horsens: Larsen – Sonne, Salquist, Felix, Engel – Klynge, Brink, Thordarson, Tengstden, Kusk, Helenius – 5,8 milioane de euro

Dacă luăm în calcul primii zece jucători ai „vikingilor” aruncați în luptă la ultimul meci, cotele lor ajung la doar 5,3 milioane de euro, cu 200.000 de euro mai puțin decât …Darius Olaru.

Danezii reușeșc să îi depășească cota mijlocașul ofensiv de 24 de ani al lui FCSB cu ajutorul golgheterului Helenius. În total, 5,8 milioane de euro, puțin peste cota lui Olaru, unul dintre principalele „produse” de export ale lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cum va arăta primul unsprezece al FCSB în meciul din Danemarca cu Silkeborg

FANATIK a schițat primul unsprezece al FCSB în meciul din Conference cu Silkeborg. Singurul titular de la ultimul meci din campionat va fi portarul Ștefan Târnovanu, în timp ce Joyskim Dawa revine după suspendarea cu FC Argeș.

Astfel, în aceste condiții, „11”-le probabil este: Târnovanu – Crețu, Haruț, Dawa, Boboc – Oaidă, Dulca, Radaslavescu – Miculescu, B. Rusu, Oct. Popescu.

Nicolae Dică pregătește și o revenire surpriză. Atacantul Andrei Dumiter a făcut deplasarea în Danemarca și ar putea reveni pe teren după o pauză de mai multe luni, cauzată de o accidentare.

Care e cota celor 11 jucători ai FCSB care ar putea fi pe teren la partida cu Silkeborg din grupele Conference League

Chiar și în condițiile în care FCSB va folosi doar doi titular de drept, primul unsprezece al lui Nicolae Dică este mult mai valoros decât întreg lotul lui Silkeborg.

Octavian Popescu va fi de departe cel mai scump jucător de pe teren: 4 milioane de euro, o treime din valoarea titularilor FCSB-ului din Danemarca. În total, 12,65 milioane de euro, față de 11,35 de milioane de euro cât valorează tot lotul de 27 de jucători al lui Silkeborg!

Deși FCSB este la retrogradare în SuperLiga, valoarea lotului FCSB a crescut cu un milion de euro, în condițiile în care echipa a rămas și fără Florin Tănase.

Risto Radunovic, surpriza lui Nicolae Dică în meciul din SuperLiga cu Petrolul

Muntenegreanul a avut o ruptură musculară după meciul cu Finlanda din Liga Națiunilor, însă staff-ul medical al FCSB este foarte optimist că va juca împotriva „lupilor galbeni”.

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul stânga Risto Radunovic a mers la Belgrad la celebrul “vraci” Marijana Kovacevic și are șanse foarte mari să fie pe teren la meciul cu Petrolul Ploiești. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Florinel Coman, care s-a recuperat aproape miraculos.

  • 14,15 milioane de euro este cota celor 7 jucători lăsați de FCSB la București înainte de meciul cu Silkeborg
  • 11,35 milioane de euro e cota celor 27 de jucători ai lui Silkeborg
  • 35,8 milioane e valoarea lotului FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,75 este cota pentru ”ambele marchează și peste 3,5 goluri” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT