Sport

Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător de la Farul?! “I-am zis că dacă îl vreau, vorbesc cu Hagi!”

După Louis Munteanu, un alt jucător de la Farul a intrat pe radarul lui Gigi Becali. Patronul FCSB a spus că va discuta cu Hagi un eventual transfer.
08.02.2024 | 12:05
Gigi Becali a pus ochii pe inca un jucator de la Farul Iam zis ca daca il vreau vorbesc cu Hagi
Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător de la Farul?! "I-am zis că dacă îl vreau, vorbesc cu Hagi!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că îl vrea pe Louis Munteanu de la Farul Constanţa. Patronul FCSB este gata să negocieze cu Hagi şi pentru o altă mutare.

Gigi Becali a pus ochii pe încă un jucător de la Farul?! “I-am zis că dacă îl vreau, negociez cu Hagi”

Pe radarul patronului de la FCSB a intrat şi David Kiki, fundaşul stânga intrat în ultimele 6 luni de contract cu “marinarii”. Dar Gigi Becali a spus că un eventual transfer va fi discutat cu Gică Hagi:

ADVERTISEMENT

“M-a întrebat cineva acum 2-3 luni dacă îl vreau pe Kiki. I-am spus că dacă îl vreau pe Kiki vorbesc cu Hagi. Nu, că intră în ultimele 6 luni…

Băi, eu de la Hagi nu iau niciodată vreun jucător că intră în 6 luni. Nu-i fac niciodată în viața mea așa ceva. Îmi place jucătorul, dar dacă îl vreau îl întreb pe Gică: ‘Băi, Gică, pot?’.

ADVERTISEMENT

Cum am făcut și cu Louis Munteanu. Dacă zice el da, atunci da. Altfel nu. Eu cu Gică nu fac după regulament, fac după înțelegere”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Cota lui David Kiki a “explodat” sub comanda lui Hagi

David Kiki a fost adus gratuit de Hagi la Farul Constanţa în vara anului 2022. Internaţionalul din Benin a avut evoluţii excelente în SuperLiga şi a pus umărul la titlul câştigat în stagiunea precedentă.

ADVERTISEMENT

Şi cota fundaşului în vârstă de 30 de ani a urcat vertiginos de când se află sub comanda lui Hagi. A fost transferat când era cotat la 300.000 de euro, acum a ajuns la 1,1 milioane de euro.

Pe postul de fundaş stânga, FCSB îi are pe Risto Radunovic şi Ionuţ Panţîru. Titular de drept în acest sezon este muntenegreanul Radunovic, dar lucrurile s-ar putea schimba din vară.

ADVERTISEMENT

Planul lui Gigi Becali este să joace cu Nana Antwi pe postul de fundaş dreapta şi în stânga să treacă Alexandru Pantea, cel care va avea şi în sezonul viitor avantajul de a fi eligibil pentru U-21.

  • 30 de ani are David Kiki 
  • 1.100.000 de euro este cota de piaţă a lui David Kiki
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.70 este cota pentru „1” la meciul FCSB - Sepsi