Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a ratat transferul iernii! Atacantul dorit de FCSB va semna în Serie A: “Va fi vândut pe bani mulţi”

Gigi Becali a fost aproape să îl aducă pe David Ankeye, atacantul lui Sheriff Tiraspol. Impresarul Florin Vulturar a oferit detalii despre eșecul acestui transfer.
26.01.2024 | 19:47
Gigi Becali a ratat transferul iernii Atacantul dorit de FCSB va semna in Serie A Va fi vandut pe bani multi
David Ankeye e evaluat la 1 milion de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali mai voia un atacant la FCSB și a pus ochii pe un vârf nigerian în vârstă de doar 21 de ani. Agentul Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA unde s-au împotmolit lucrurile.

Gigi Becali l-a pierdut pe David Ankeye: „Îmi pare rău că l-am ratat”

Florin Vulturar a încercat să îl aducă la FCSB și mutarea chiar avea șanse reale să se perfecteze: „E singurul transfer de care îmi pare rău că l-am ratat. Mie mi-a plăcut foarte mult. Am și fost la vreo două meciuri când a jucat și în Europa cu Praga, e un jucător foarte, foarte interesant”.

ADVERTISEMENT

Ankeye a primit însă o ofertă mult superioară: „E singurul meu regret din această perioadă. Că nu l-am putut realiza. Eu zic că o să ajungă un jucător de bani mulți. E aproape de Genoa, dar e o situație destul de complicată. El și-a dat oarecum acordul cu Molde. 

Acum a ajuns Genoa să se înțeleagă cu Molde să meargă acolo. El s-a înțeles cu Molde pe 2 milioane și ceva și acum a venit Genoa undeva la 3 milioane. Partenerul meu, Leonid Istrati, chiar a mers aseară la Genoa și mâine o să ajung și eu”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali rămâne fără David Ankeye și datorită transferului lui Radu Drăgușin: „S-a legat una cu alta”

Transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham a oprit venirea atacantului nigerian la FCSB: „Genoa îl urmărea demult, dar ei aveau o problemă cu fair-play-ul financiar și așteptau oarecum transferul chiar al lui Drăgușin. S-a legat una cu alta. Doar că nu s-a legat în România transferul”.

Impresarul negociase cu cei de la Tiraspol chiar și un împrumut până la finalul sezonului: „Ultima discuție pe care am avut-o cu cei de la Sheriff, aveam și opțiunea să îl luăm împrumut 6 luni cu 500.000 de euro și apoi diferența. Ajungea undeva la un milion și ceva de euro”.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar consideră însă că nu este vina nimănui, dar e convins că italienii vor da llovitura cu Ankeye: „N-a blocat nimeni. Nu pot să zic că a blocat cineva. Așa s-a luat decizia de staff, de toată lumea și până la urmă patronul plătește banii. Nu poate decide nimeni.

Nașul așa s-a decis să nu se ducă până la final. La calitățile lui, viteză, tehnică bună, și foarte tânăr, Genoa poate să-l vândă cu bani foarte mulți”. 

ADVERTISEMENT

Ce spunea patronul FCSB despre atacantul lui Sheriff Tiraspol: „Au ajuns la 1.100.000 de euro”

Gigi Becali a vorbit despre David Ankeye la FANATIK SUPERLIGA pe 8 decembrie 2023„Ei au cerut 1,5 milioane de euro. Până la urmă au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să-l iau, să vedem. 

Vreau să-l văd că joacă împotriva Romei, i-am pus pe toți să-l vadă, pe Meme și pe toți. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul. Și Gigi Becali când vede el, ia ceva. Acum sunt în post și în rugăciune, și fac rugăciune la Hristos și El să aleagă, să-l iau sau să nu-l iau”. 

Florin Vulturar explică cum l-a ratat FCSB pe

ADVERTISEMENT