Sport

FCSB a ratat marele pot! Atacantul dorit de Gigi Becali a debutat în Serie A pe Juventus Stadium

FCSB a ratat unul dintre cele mai tari transferuri din iarnă. Atacantul David Ankeye, dorit de Gigi Becali, a debutat în Serie A pentru Genoa, împotriva lui Juventus.
17.03.2024 | 15:25
FCSB a ratat marele pot Atacantul dorit de Gigi Becali a debutat in Serie A pe Juventus Stadium
FCSB a ratat marele pot! David Ankeye, transfer pe 3 milioane în Serie A. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
17-03-2024
13:20

David Ankeye a debutat în Serie A pe Juventus Stadium!

Ce atacant a pierdut FCSB! David Ankeye a debutat în Serie A în confruntarea dintre Juventus şi Genoa, scor 0-0. Gilardino l-a trimis în teren pe atacantul nigerian în minutul 79, în locul lui Retegui. 

În luna decembrie, Gigi Becali a avut şansa de a-l transfera pentru 1,1 milioane de euro pe atacant, de la Sheriff Tiraspol. Patronul FCSB a ezitat, iar cel puţin pentru moment, decizia pare una neinspirată, mai ales că FCSB nu are atacant de careu în play-off. 

Genoa a intrat pe fir în luna ianuarie şi l-a transferat pe David Ankeye pentru 2,5 milioane de euro. Nigerianul şi-a revenit după o accidentare şi a fost trimis de Alberto Gilardino în teren în ultimele minute ale meciului cu Juventus. 

31-01-2024
11:41

David Ankeye, prezentat oficial de Genoa

Gigi Becali a fost la un pas să-l aducă în această iarnă la FCSB pe atacantul David Ankeye de la Sheriff Tiraspol. În cele din urmă, Genoa a venit tare din urmă și a oficializat transferul vârfului nigerian în vârstă de doar 21 de ani. 

Transferul lui David Ankeye la Genoa, în Serie A, a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK încă din urmă cu aproape o săptămână. Fosta formație a lui Radu Drăgușin a plătit 3 milioane de euro moldovenilor de la Sheriff Tiraspol.

În decembrie anul trecut, Gigi Becali a avut şansa de a-l transfera pe David Ankeye pentru 1,1 milioane de euro. Patronul FCSB a declarat atunci pentru site-ul nostru că mai vrea să îl vadă pe atacant într-un meci din Europa League cu AS Roma.

David Ankeye a semnat un contract valabil până în vara anului 2028 cu Genoa. 

Gigi Becali a fost aproape în această iarnă de a-l aduce pe atacantul celor de la Sheriff Tiraspol, David Ankeye. Patronul FCSB era gata să pună banii pe masă. Roş-albaştrii au amânat luarea unei decizii și ratează un transfer de mare viitor.

FCSB a ratat marele pot! David Ankeye, transfer pe 3 milioane în Serie A: “Este deja la Genova!”

Atacantul nigerian dorit de Gigi Becali va semna în Serie A cu Genoa, fosta echipă a lui Drăguşin. FANATIK a aflat că italienii vor plăti 3 milioane de euro celor de la Sheriff Tiraspol.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, mutarea este intermediată de agenţii Florin Vulturar şi Leonid Istrati. FANATIK a luat legătura cu Vulturar, care a confirmat că atacantul va semna în Serie A.

“Este foarte aproape să se finalizeze transferul. Leonid a plecat deja la Genova”, a spus Florin Vulturar în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, aproape să îl ia cu 1,1 milioane de euro: “Vreau să-l văd că joacă împotriva Romei!”

În luna decembrie a anului trecut, Gigi Becali a avut şansa de a-l transfera pe David Ankeye pentru 1,1 milioane de euro. Patronul FCSB a declarat atunci pentru FANATIK că mai vrea să îl vadă pe atacant în meciul din Europa League cu Roma.

„Ei au cerut 1,5 milioane de euro. Până la urmă au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aș vrea să-l iau, să vedem. Nu vă spun de ce. Pentru că vreau să îi anunț pe toți 3 o dată. Am spus că îi iau pe toți 3, pe toți 3 îi anunţ deodată (n.r. – este vorba despre Baba Alhassan, Luis Phelipe și Ankeye. Primii doi au ajuns la FCSB)

ADVERTISEMENT

Vreau să-l văd că joacă împotriva Romei, i-am pus pe toți să-l vadă, pe Meme și pe toți. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngrașă animalul.

Și Gigi Becali când vede el, ia ceva. Acum sunt în post și în rugăciune, și fac rugăciune la Hristos și El să aleagă, să-l iau sau să nu-l iau”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Genoa a intrat pe fir abia după ce l-a vândut pe Drăguşin la Tottenham

În cele din urmă, FCSB a renunţat la atacant. Pe fir a intrat Molde, care a oferit celor de la Sheriff Tiraspol 2,2 milioane de euro pentru David Ankeye! Nigerianul a fost foarte aproape să semneze cu norvegienii, dar apoi a intrat pe fir Genoa.

Interesant este faptul că italienii au intrat în cursa pentru Ankeye abia după ce l-au vândut pe Radu Drăguşin la Tottenham pentru 26 de milioane de euro.

Genoa a plusat şi David Ankeye va semna aproape sigur în Serie A pentru 3 milioane de euro. Sheriff Tiraspol face o afacere excelentă, în condiţiile în care a plătit 400.000 de euro pe atacant în vară şi îl vinde de aproape 8 ori mai scump!

În acest sezon, David Ankeye, în vârstă de 21 de ani, a marcat 8 goluri în 25 de meciuri. El a evoluat în toate cele 6 meciuri ale celor de la Sheriff Tiraspol în grupele Europa League.

  • 3.000.000 de euro plăteşte Genoa pentru transfer
  • 1.100.000 de euro era suma cu care putea să îl ia Gigi Becali în decembrie 2023
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „total goluri prima repriză: sub 0,5” la meciul FCSB - Sepsi