Sport

Gigi Becali a refuzat să îi primească pe arabii care îl transferă pe Coman: “M-au contactat!”. Cine va juca în locul “şeptarului”. Exclusiv

Gigi Becali a refuzat să îi primească pe oficialii lui Al Duhail, care îl va transfera pe Florinel Coman. Patronul a dezvăluit cine joacă în locul atacantului.
12.04.2024 | 21:10
Gigi Becali a refuzat sa ii primeasca pe arabii care il transfera pe Coman Mau contactat Cine va juca in locul septarului Exclusiv
Gigi Becali a refuzat să îi primească pe arabii care îl transferă pe Coman: "M-au contactat!". Cine va juca în locul "şeptarului". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman va pleca la finalul sezonului de la FCSB. FANATIK a anunțat în exclusivitate că atacantul s-a înțeles cu Al Duhail din Qatar și va avea un salariu anual de 2 milioane de dolari pe an, plus bonusuri.

Gigi Becali a refuzat să îi primească pe arabii care îl transferă pe Coman: “M-au contactat!”

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1 că a refuzat să îi primească pe oficialii echipei arabe, în condițiile în care deocamdată nu este rezolvată lupta la titlu și nu ar fi avut sens să parafeze actele dinainte:

ADVERTISEMENT

“Pot să spun că m-au contactat şi pe mine, dar nu pot să vină că suntem în luptă la campionat. Nu pot să spun mai multe. Trebuie să fim campioni şi să vorbim după aia.

“Mi-a spus că nu vrea să vorbească despre transfer până nu câştigăm titlul. Şi în plus, mi-a spus că vrea să câştige toate meciurile. Mai are şi alte prime în contract. Se duce “George” (n.r. Tavi Popescu) în stânga.

ADVERTISEMENT

“Eu nu sunt arab ca să curgă sonda. La mine, trebuie să iau unul de 20-21 de ani ca să dau 2 milioane”

Sau dau 1 milion pe Otele. Dacă nu îmi dă răspunsul luna asta, îi dau 800.000 de euro. A mai zis el că ia, că drege. E prea mult 2 milioane pe Otele. Trebuie să aibă 19-20 de ani.

Şi să crezi în el. El face două milioane acum, dar nu merge aşa în România. Eu nu sunt arab ca să curgă sonda. La mine, trebuie să iau unul de 20-21 de ani ca să dau 2 milioane.

ADVERTISEMENT

Cum am dat pe Man, 250.000 de euro şi am luat 11 milioane de euro. Eu auzisem că iau mai mult de 14 milioane. Înţeleg că americanul cere 20-25 de milioane de euro”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1.

Becali încasează 5 milioane de euro pe Coman

Patronul FCSB va încasa 5 milioane de euro din acest transfer, cât este clauza de reziliere a vedetei. Această sumă a fost convenită de cele două părţi pentru prelungirea înţelegerii în urma căreia Coman încasează un salariu de 30.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost transferat la FCSB în vara anului 2017 pentru trei milioane de euro de la Viitorul Constanţa, actuala Farul.

ADVERTISEMENT