Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a stabilit prețul lui Malcom Edjouma! Cât de gravă e accidentarea francezului și unde s-a “rupt” relația cu clubul. Video exclusiv

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA informații de interior despre situația lui Malcom Edjouma la FCSB.
05.05.2023 | 12:58
Gigi Becali a stabilit pretul lui Malcom Edjouma Cat de grava e accidentarea francezului si unde sa rupt relatia cu clubul Video exclusiv
Gigi Becali a stabilit prețul lui Malcom Edjouma! Cât de gravă e accidentarea francezului și unde s-a rupt relația cu clubul. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma nu a jucat în ultimul meci disputat de FCSB, cu Universitatea Craiova, iar șansele ca el să mai intre pe teren în acest sezon sunt minime. Mijlocașul a suferit o accidentare musculară și refuză să meargă la Marijana Kovacevic, cea care este recunoscută pentru minunile pe care le face la acest tip de accidentări.

Malcom Edjouma s-a plâns după FCSB – Universitatea Craiova 1-1 că este prea des scos la pauză. A fost și ultimul meci în care a jucat 90 de minute

Malcom Edjouma a fost adesea clientul lui Gigi Becali în acest sezon, ba chiar s-a revoltat că este mereu scos la pauză. A reacționat după FCSB – Universitatea Craiova 1-1, când a reușit să înscrie un gol în repriza secundă. A fost și ultimul meci în care a prins 90 de minute pe teren.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a părăsit terenul la pauză în meciul pierdut în Giulești, contra Rapidului, scor 0-1, și nu a jucat deloc în Bănie, în Universitatea Craiova – FCSB 1-2. S-a vorbit că decizia ar fi fost a lui Gigi Becali, care a vrut să îl pedepsească pe jucător pentru atitudinea războinică. Ba chiar că Edjouma se dă accidentat.

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Edjouma chiar este accidentat. Ba chiar problema musculară este una cât se poate de serioasă, astfel că nu va mai juca în acest sezon. Un miracol ar fi putut face Marijana Kovacevic, dar jucătorul refuză să meargă la Belgrad. Se teme de o eventuală recidivă dacă ar risca.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Jurnalistul Cristi Coste, dezvăluiri despre problemele lui Malcom Edjouma și situația la FCSB: “Accidentarea e urâtă, nu vrea să plece la Marijana”

“Am vorbit cu cine a văzut radiografia și e urâtă accidentarea. Nu vrea să plece la Belgrad, la Marijana. Inclusiv aseară când am discutat cu cei care știu despre ce e vorba, a refuzat de mai multe ori. Nu cred că va mai juca anul acesta. Singura lui șansă de a mai juca era acest tratament foarte rapid, minune.

Nu vrea să riște. Poate să stea și mai mult de două luni. La leziunea asta fibrilară dacă face vreo recidivă poate să dea în alta. Îl prinde vara, pentru că Gigi Becali nu va renunța la el ușor. I-a stabilit un preț de minimum două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dar nu poate să plece pentru că omul nu joacă. Nu se pregătește ca lumea, nu s-a pregătit nici atunci, a mai întârziat la antrenamente. Iar accidentarea asta i-a pus capac. Totul a plecat de la transferul acela ratat în Ungaria.

Cristi Coste a anunțat că Gigi Becali nu este dispus să accepte mai puțin de 2 milioane de euro pentru Edjouma: “Și-a dat seama că face bani mulți”

A căzut din punct de vedere moral. Gigi vrea bani pe el, și-a dat seama că e un jucător care face bani mulți. Ori ia banii pe care îi vrea, ori îl ține la FCSB pentru că investiția în el nu e mare”, a dezvăluit jurnalitul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma începuse senzațional anul 2023 și era cel mai în formă jucător de la FCSB. A fost la un pas de un transfer la Ferencvaros, dar totul a picat în ultima clipă. Francezul a fost afectat că nu a prins acel transfer, iar evoluțiile sale au scăzut considerabil în ultima perioadă.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT