Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Gigi Becali a ținut fotbalul românesc în viață”. Analiștii Fanatik SuperLiga vorbesc despre forța patronului

Analiștii Fanatik SuperLiga au vorbit despre forța lui Gigi Becali. Specialiștii susțin că patronul FCSB este cel care a ținut în viață fotbalul românesc.
27.12.2023 | 13:42
Gigi Becali a tinut fotbalul romanesc in viata Analistii Fanatik SuperLiga vorbesc despre forta patronului
Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au vorbit despre importanța lui Gigi Becali pentru fotbalul românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat anul pe primul loc în SuperLiga, la 8 puncte în fața locului secund ocupat de CFR Cluj. În ciuda influenței pe care Gigi Becali o deține în cadrul clubului, FCSB a făcut o primă parte de sezon foarte bună și este favorită la câștigarea titlului. Analiștii FANATIK SUPERLIGA susțin că fotbalul românesc are nevoie de Gigi Becali.

„Gigi Becali a ținut fotbalul românesc în viață”. Analiștii Fanatik SuperLiga vorbesc despre forța patronului

Este cunoscută deja implicarea patronului Gigi Becali atât în alcătuirea primului „11” la FCSB, cât și în alegerea schimbărilor de pe parcursul meciurilor. În ciuda numeroaselor polemici pe care le are cu alte personaje din fotbalul românesc, Gigi Becali are un merit deosebit pentru rezultatele FCSB-ului din prima parte a sezonului în curs.

ADVERTISEMENT

„FCSB, absolut meritat pe locul 1. Merite foarte mari și pentru Gigi Becali. Indiferent dacă vă place sau nu vă place, îl admirați sau nu-l admirați, Gigi Becali are merite uriașe în ceea ce se întâmplă și merite uriașe pentru fotbalul nostru. Chiar și polemicile în care intră sunt extraordinare. 

Pentru că te pun pe gânduri. Poate uneori nu are dreptate, poate de multe ori are dreptate, dar te pun pe gânduri. Preferi un om viu cum e Gigi Becali care să spună ce gândește și care să deranjeze decât unul care doarme cum se întâmplă cu unii din fotbalul românesc. 

ADVERTISEMENT

FCSB, locul 1, FCSB pare din ce în ce mai puternică o să vedem și transferurile. Asta se datorează clar în mod principal lui Gigi Becali. Gigi Becali este un catalizator.

Vivi, spune-mi că nu e așa lăsând la o parte că mai are derapaje, că îl mai apucă închisul telefoanelor. Eu nu văd fotbalul românesc fără Gigi Becali”, a analizat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Niciodată Șucu sau Varga nu s-ar fi ambiționat fără un Gigi Becali”

Gigi Becali a avut dispute de-a lungul timpului atât cu Federația Română de Fotbal sau Liga Profesionistă de Fotbal, cât și cu ceilalți patroni. Patronul FCSB este recunoscut pentru declarațiile spumoase pe care le face înainte și după fiecare partidă. Horia Ivanovici este convins că atitudinea lui Becali i-a motivat și pe ceilalți patroni din SuperLiga.

„Criticile pe care Becali le aduce la Federație unele sunt justificate, altele mai puțin justificate, altele poate nedrepte, dar e bine să ai un Gigi Becali în fotbal. E bine să fie unul care să te tragă de mână pentru că înveți.

ADVERTISEMENT

El este un spumos. Niciodată un om ca Șucu sau ca Varga nu s-ar fi ambiționat dacă nu exista un Gigi Becali. Niciodată Mititelu sau Rotaru nu s-ar fi ambiționat dacă nu ar fi existat un nebun frumos cum e Gigi Becali.

Ăsta e adevărul. Fotbalul românesc are nevoie de o explozie, de un tip șampanie care și bagă bani. Asta e părerea mea”, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici.

Andrei Vochin a vorbit despre prezența lui Gigi Becali în fotbalul românesc: „Lucrurile se vor întoarce în favoarea lui”

Andrei Vochin a vorbit, de asemenea, despre importanța prezenței lui Gigi Becali în fotbalul românesc. Consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu consideră că patronul FCSB face foarte bine că își spune răspicat punctele de vedere până la o limită.

„Este bine doar până la momentul jignirii, atâta tot. Nevoia de diversitate este în orice societate, iar oamenii inteligenți știu să extragă. Poate că domnul Becali a înțeles ce se întâmplă la Federație și a făcut niște lucruri care se vor întoarce în favoarea lui”, a spus Andrei Vochin.

„Gigi Becali a ținut FC Botoșani în viață. Dan Șucu și Neluțu Varga vor să-l bată pe Gigi Becali. În Emirate, echipele sunt susținute de prinți. Când se întâlnesc la masă: ‘Băi, te-am bătut’. Cam așa e și la noi”, a concluzionat Vivi Răchită.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii paote fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Analiștii Fanatik SuperLiga vorbesc despre forța patronului

ADVERTISEMENT