Sport

Gigi Becali a vrut arbitri străini la FCSB – CFR Cluj: ”Ca să nu fie niciun fel de presiune”

Gigi Becali a confirmat faptul că și-a dorit ca meciul FCSB - CFR Cluj, care ar putea fi finala pentru titlu în Casa Pariurilor Liga 1, să fie condus de o brigadă de arbitri din străinătate.
07.05.2022 | 14:45
Gigi Becali a vrut arbitri straini la FCSB  CFR Cluj Ca sa nu fie niciun fel de presiune
Gigi Becali a anunțat odficial că meciul FCSB - CFR Cluj, care ar putea fi finala pentru titlu în Casa Pariurilor Liga 1, se va juca la Buzău. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” l-a contrazis astfel pe managerul general Mihai Stoica, cel care a negat un astfel de interes din partea vicecampioanei României.

De ce a vrut Gigi Becali arbitri străini la FCSB – CFR Cluj

Meciul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, ar putea fi decisiv în stabilirea campioanei și din această cauză Gigi Becali și-a dorit arbitri străini, dar a precizat că nu ar avea nicio problemă ca jocul să fie condus de Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

”Am vrut arbitri străini, ca să nu fie niciun fel de… presiune. Probabil o să arbitreze Kovacs. N-o să mai zic niciodată de ăsta pentru că a arbitrat bine”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Patronul vicecampioanei României a recunoscut și faptul că și-ar fi dorit ca la finala pentru titlu să existe arbitraj video: ”Noi primii am vrea treaba asta, VAR, dar nu cred că se poate așa de repede”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa ministrului Apărării, Vasile Dîncu, pe care îl amenință cu pușcăria dacă FCSB nu va fi primită să joace în Ghencea meciul decisiv din Casa Pariurilor Liga 1 cu CFR Cluj.

Becali nu cred că FCSB se poate împiedica la Craiova

Referitor la întâlnirea cu Universitatea Craiova, din acest weekend, finanțatorul FCSB-ului consideră că echipa sa este mult prea puternică în momentul de față și nu poate fi oprită de nimeni în cursa spre titlul de campioană după șapte ani de pauză.

ADVERTISEMENT

”Eu nu mai vreau să zic la ce mă aștept. Cum vrea Domnul. Dar dacă este după lucrurile lumești, valoarea este de partea noastră, suntem în formă. Nu știu dacă Craiova e în formă prea mare. În repriza a doua cu Voluntariul…

Normal, e un joc pe care trebuie să-l câștigăm și ai cât de cât emoții, dar echipa noastră e prea puternică acum, avem jucătorii prea în formă, nu cred că ne poate învinge cineva acum. Egal? E greu, nu ne poate opri nimeni.

ADVERTISEMENT

E posibil orice, ce vrea Dumnezeu. E posibil să îi bată Piteștiul și Craiova pe CFR și să nu mai conteze ultima etapă. E posibil să facem noi egal. Ei joacă cu Argeș, noi cu Craiova. Ei cu Craiova, noi cu Voluntariul, acasă la noi. Dacă vrea Domnul să luăm campionatul noi, îl vom lua. Până acum, a făcut minune. Să vedem dacă vrea până la capăt”, a mai spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „șansă dublă: 1x și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT