Sport

Gigi Becali, acuzații la adresa lui Balaj: „Ca arbitru era cu CFR Cluj până în dinți, oase și măduvă”

Gigi Becali a adus acuzații la adresa lui Cristi Balaj. Patronul de la FCSB susține că fostul arbitru o favoriza pe CFR Cluj.
11.10.2023 | 19:00
Gigi Becali acuzatii la adresa lui Balaj Ca arbitru era cu CFR Cluj pana in dinti oase si maduva
Gigi Becali a adus noi acuzații la adresa lui Cristi Balaj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a venit cu o nouă replică în scandalul cu președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj. Patronul FCSB a venit cu un răspuns, după declarațiile acide făcute de oficialul ardelenilor la FANATIK SUPERLIGA. Latifundiarul susține că simpatia lui Balaj pentru CFR Cluj exista încă de pe vremea când actualul președinte al ardelenilor activa în prima ligă de fotbal ca arbitru.

Gigi Becali, acuzații la adresa lui Balaj: „Ca arbitru era cu CFR Cluj până în dinți, oase și măduvă”

FCSB și CFR Cluj sunt protagonistele unui scandal al „arbitrajelor” în fotbalul românesc. Ambele tabere aduc acuzații și neagă învinuirile care le sunt aduse. Gigi Becali a adus acuzații la adresa lui Cristi Balaj. Ulterior, patronul „roș-albaștrilor” a făcut declarații jignitoare.

ADVERTISEMENT

„Balaj dă declarații șmecherești. Așa era și ca arbitru. Are declarații viclene. Așa era și ca arbitru. Și el era cu CFR Cluj până în dinți, oase și măduvă. După nu-i convenea când ziceai ceva de el.

Și după m-a dat pe mine în judecată pentru ce am zis, că nu-i convenea. Era praf, dar nu vrea să recunoască. Hai, mă, d-ăștia ca Balaj… Stau să-i răspund lui Balaj?”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, replici jignitoare la adresa lui Balaj: „După declarație vă dați seama de prostia lui”

Gigi Becali și-a adus aminte de fazele controversate din meciul CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0 în etapa a 9-a din SuperLiga. Istvan Kovacs nu a acordat două penalty-uri oaspeților, iar arbitrajul „centralului” a fost extrem de contestat.

„După declarație vă dați seama de prostia lui. Cum adică? Am avut două penalty-uri clare și nu am primit. Iar CFR Cluj… Ați văzut ce s-a întâmplat cu Petrolul…

ADVERTISEMENT

E de tralala. Cum să spui așa ceva? Înseamnă că ai ceva… Dacă-i bați în cap, nu are… Dacă a zis așa ceva, trebuie făcute niște injecții, de tralala. Cum să spui așa ceva? Noi vedem pe față.

Mai fac și păcate. Ei mă întărâtă pentru că vorbesc prostii. Data viitoare, după ce am vorbit despre el, m-am dus să mă spovedesc”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, o nouă replică în scandalul „arbitrajelor” cu Gigi Becali: „Vassaras să ne spună dacă e voie să dai sau nu penalty împotriva FCSB”

CFR Cluj a obținut doar un punct pe Arena Națională cu Dinamo, scor 1-1 în etapa a 12-a din SuperLiga. Ardelenii au ratat ocazia să se apropie la un singur punct de liderul FCSB.

Cristi Balaj a stat cu ochii și pe victoria FCSB-ului, scor 1-0 cu FC Botoșani. Fostul arbitru este convins că trebuia acordat penalty în favoarea moldovenilor la duelul dintre Andrea Compagno și Alin Șeroni. Ulterior, președintele CFR Cluj a adus acuzații și a avut un discurs acid.

”Am văzut meciul de la Botoșani s-a demonstrat că nu există meci ușor. Să analizeze specialiștii, eu din ce am văzut, Compagno îl lovește cu antebrațul peste față. Dacă e suficient sau nu pentru penalty, arbitri decid.

(n.r. Compagno cade ușor de obicei și primește penalty) Noi am subliniat asta, e o realitate. Asta este. Eu am văzut, după reluări, înainte să lovească mingea l-a lovit cu antebrațul pe Șeroni.

Dacă e voie să dai sau nu penalty împotriva FCSB-ului, trebuie să ne spună domnul Vassaras”, a spus Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.88 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB – FC Voluntari 

ADVERTISEMENT