Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali aduce atacant la FCSB. „Trebuie neapărat! E din Liga 1, dar nu-i știu numele”

Gigi Becali anunță un nou transfer la FCSB! Patronul liderului a pus ochii pe un atacant din SuperLiga.
31.10.2023 | 00:41
Gigi Becali aduce atacant la FCSB Trebuie neaparat E din Liga 1 dar nui stiu numele
Gigi Becali aduce atacant la FCSB. „Trebuie neapărat! E din liga 1, dar nu-i știu numele”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că vrea să facă un nou transfer la FCSB. În cadrul unei intervenții telefonice la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul vicecampioanei României a dezvăluit că a pus ochii pe un atacant.

Gigi Becali aduce atacant la FCSB: „E un jucător din Liga 1 care mă interesează”

Gigi Becali e în căutare de atacant la FCSB, având în vedere că Andrea Compagno, golgheterul echipei din sezonul trecut, îl nemulțumește în această ediție. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că în atenția sa a intrat chiar un fotbalist din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – v-a plăcut vreun jucător de la Petrolul, Jair?) Nu. N-are cine. E un jucător care mă interesează din Liga 1, dar nu vă spun care este. Nu are rost să spun. O să vedem ce o să facem.

Trebuie să luăm atacant. Să vedem. Poate Rotariu? Mi-a plăcut de el. Intră în combinații, ăștia sunt jucătorii care intră în combinații. E mai slăbuț, nu intră în dueluri, nu e încă la 100%, e la 70%.

ADVERTISEMENT

(n.r. – prima literă și pe ce post joacă fotbalistul din SuperLiga?) E atacant și nu știu cum îl cheamă”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce atac va avea FCSB contra Rapidului

În cadrul aceleiași intervenții, Gigi Becali l-a anunțat deja pe antrenorul Rapidului Cristiano Bergodi ce atac va avea FCSB la derby-ul de pe Național Arena, programat duminică, 5 octombrie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – o să aveți 3 jucători în față foarte buni, Băluță, Rotariu și Coman) Acum tu vrei să mă tragi de limbă să îți zic cine joacă? Bine, mă, așa o să fie. Bine, tată, spune-i lui Bergodi, ăștia sunt baieții din față. Aștia 3 sunt baieții care o să joace.

n.r. – doar nu o să joace Compagno) De unde știi? Poate joacă Compagno. Poate joacă baieții Compagno. Ăștia sunt baieții”, a mai spus patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și exclusiv, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

JUCATOR din SuperLiga, OCHIT de Gigi Becali pentru UN TRANSFER LA FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: