Sport
notix pixel id

Gigi Becali a dezvăluit ce le-a dat fotbaliștilor de la FCSB ca să nu se vaccineze. ”Jucătorii mei sunt armăsari, n-au simțit boala”

Patronul vicecampioanei FCSB nu agreează ideea vaccinării și face tot ce îi stă în putere să-și țină jucătorii departe de serurile de imunizare. Afaceristul a dezvăluit ce medicamente iau roș-albaștrii.
30.11.2021 | 09:43
Gigi Becali a dezvăluit ce le-a dat fotbaliștilor de la FCSB ca să nu se vaccineze. ”Jucătorii mei sunt armăsari, n-au simțit boala”
Gigi Becali gesticulând. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este unul dintre cei mai acerbi luptători împotriva imunizării. De la începutul pandemiei de coronavirus acesta a promovat mai multe tratamente pe care le-a recomandat și jucătorilor.

Omul de afaceri, care deține și o clinică medicală, face orice pentru ca fotbaliștii de la FCSB să evite centrele de vaccinare și chiar le-a administrat medicamente pentru creșterea imunității.

Gigi Becali: ”Vreți vaccin, nu mai faceți copii”

Finanțatorul roș-albaștrilor nu crede în imunizarea cu ajutorul vaccinurilor anti-COVID și nu ezită să-și transmită convingerile în spațiul public, în ciuda eforturilor autorităților de a îndemna populația să recurgă la vaccinare.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri este convins că cei care aleg să se imunizeze anti-COVID prin vaccinare vor rămâne cu sechele și ar putea avea mari probleme în viitorul apropiat.

Ca să-și convingă jucătorii să nu se vaccineze, Gigi Becali a apelat la latura lor sensibilă.

”M-au întrebat jucătorii dacă se pot vaccina. Le-am spus: ’Vreți vaccin, nu mai faceți copii’. Aceasta este părerea mea.

ADVERTISEMENT

Să vedem peste șase luni cine o să pice, să vedeți când o să le scadă puterea vaccinaților, iar noi luăm campionatul”, le-a transmis Gigi Becali fotbaliștilor de la FCSB.

Ce medicament le-a recomandat Gigi Becali jucătorilor de la FCSB

Latifundiarul a promovat de-a lungul timpului mai multe medicamente care, în opinia lui, ar avea efecte miraculoase și ar ține departe virusul SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

Recent, finanțatorul vicecampioanei FCSB a dezvăluit ce medicamente le-a trimis jucătorilor în cantonamentul de la Berceni.

”Da, le-am dat jucătorilor Arbidol. Ivermectină nu le-am dat, că e substanță interzisă și ajungeau la dopaj. Jucătorii mei sunt armăsari, n-au simțit boala, n-au avut nevoie de spitalizare”, a declarat Becali la România TV.

ADVERTISEMENT

Agenția Națională a Medicamentului a inclus Arbidolul, temporar, în protocolul de tratament al infecției cu Covid, deși medicamentul nu este autorizat în Uniunea Europeană.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik