Sport

Gigi Becali a dezvăluit ce le-a dat fotbaliștilor de la FCSB ca să nu se vaccineze. ”Jucătorii mei sunt armăsari, n-au simțit boala”

Patronul vicecampioanei FCSB nu agreează ideea vaccinării și face tot ce îi stă în putere să-și țină jucătorii departe de serurile de imunizare. Afaceristul a dezvăluit ce medicamente iau roș-albaștrii.
30.11.2021 | 09:43
Gigi Becali a dezvaluit ce lea dat fotbalistilor de la FCSB ca sa nu se vaccineze Jucatorii mei sunt armasari nau simtit boala
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este unul dintre cei mai acerbi luptători împotriva imunizării. De la începutul pandemiei de coronavirus acesta a promovat mai multe tratamente pe care le-a recomandat și jucătorilor.

Omul de afaceri, care deține și o clinică medicală, face orice pentru ca fotbaliștii de la FCSB să evite centrele de vaccinare și chiar le-a administrat medicamente pentru creșterea imunității.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: ”Vreți vaccin, nu mai faceți copii”

Finanțatorul roș-albaștrilor nu crede în imunizarea cu ajutorul vaccinurilor anti-COVID și nu ezită să-și transmită convingerile în spațiul public, în ciuda eforturilor autorităților de a îndemna populația să recurgă la vaccinare.

Omul de afaceri este convins că cei care aleg să se imunizeze anti-COVID prin vaccinare vor rămâne cu sechele și ar putea avea mari probleme în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Ca să-și convingă jucătorii să nu se vaccineze, Gigi Becali a apelat la latura lor sensibilă.

”M-au întrebat jucătorii dacă se pot vaccina. Le-am spus: ’Vreți vaccin, nu mai faceți copii’. Aceasta este părerea mea.

Să vedem peste șase luni cine o să pice, să vedeți când o să le scadă puterea vaccinaților, iar noi luăm campionatul”, le-a transmis Gigi Becali fotbaliștilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Ce medicament le-a recomandat Gigi Becali jucătorilor de la FCSB

Latifundiarul a promovat de-a lungul timpului mai multe medicamente care, în opinia lui, ar avea efecte miraculoase și ar ține departe virusul SARS-CoV-2.

Recent, finanțatorul vicecampioanei FCSB a dezvăluit ce medicamente le-a trimis jucătorilor în cantonamentul de la Berceni.

ADVERTISEMENT

”Da, le-am dat jucătorilor Arbidol. Ivermectină nu le-am dat, că e substanță interzisă și ajungeau la dopaj. Jucătorii mei sunt armăsari, n-au simțit boala, n-au avut nevoie de spitalizare”, a declarat Becali la România TV.

Agenția Națională a Medicamentului a inclus Arbidolul, temporar, în protocolul de tratament al infecției cu Covid, deși medicamentul nu este autorizat în Uniunea Europeană.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT