Fotbal intern

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre antrenorul FCSB. „I-am zis lui Vali Argăseală să facă actele!” Exclusiv

31.05.2020 | 19:34
Gigi Becali anunt de ultima ora despre antrenorul FCSB Iam zis lui Vali Argaseala sa faca actele Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă, 48 de ani, are contract cu FCSB până la 30 iunie 2020. Patronul Gigi Becali a anunțat pentru FANATIK că în următoarele zile antrenorului venit în august 2019 îi va fi prelungit angajamentul cu „roș-albaștrii”.

„I-am spus lui Vali Argăseală să facă noile acte. Nu e treaba mea să mă ocup de lucrurile acestea”, spune Gigi Becali, în exclusivitate pentru site-ul nostru, despre situația contractuală a lui Bogdan Vintilă pe banca tehnică a celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre antrenorul FCSB: „Dacă poate să antreneze 25 de ani, Bogdan Vintilă va sta 25 de ani la FCSB”

Luni, 1 iunie 2020, Bogdan Vintilă intră în ultima lună de contract cu FCSB. Tehnicianul numit de Gigi Becali la roș-albaștri în august 2019, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK, a discutat deja cu patronul situația sa.

Lui Bogdan Vintilă îi va fi prelungit contractul cu FCSB, lucru confirmat de Gigi Becali într-o declarație de ultimă oră pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

V-am spus de mai multe ori că Vintilă va antrena cât vrea la FCSB. Am vorbit deja și se ocupă Vali Argăseală de tot. I-am zis să facă noile acte, pentru că nu e treaba mea să mă ocup de lucrurile astea.

Nici nu știu pe câți ani o să semneze. Nici nu contează. Dacă poate să antreneze 25 de ani, atunci Bogdan Vintilă va sta 25 de ani la FCSB! Eu nu-l dau afară!”a declarat exclusiv pentru FANATIK patronul FCSB, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă își va prelungi contractul pe doi ani și va câștiga tot 5.000 de euro lunar, având obiectiv titlul și bonus dublu!

Din informațiile FANATIKcontractul lui Vintilă cu FCSB va fi prelungit pe încă doi ani, având dead-line 30 iunie 2022. Tehnicianul apropiat de Gigi Becali va câștiga tot 5.000 de euro lunar, așa cum a avut și în actualul campionat.

  • 2,12 puncte pe meci este media realizată de Bogdan Vintilă pe banca FCSB în cele 25 de meciuri în care a condus echipa
ADVERTISEMENT

De asemenea, Vintilă va avea obiectiv clar titlul pentru sezonul care urmează, asta indiferent de ce se va întâmpla în ultimele 8 etape rămase de jucat din Liga 1. FCSB se află la 4 puncte de prima poziție ocupată de CFR și va merge chiar la Cluj în prima rundă de la reluare.

În cazul în care va lua campionatul, Vintilă va avea și bonus de titlu, ceea ce ar fi echivalent cu dublarea contractului său în sezonul respectiv. Nu e foarte clar ce se va întâmpla cu el dacă nu va fi campion, decizia privind continuarea colaborării urmând să fie luată de Gigi Becali. Fără vreo despăgubire!

Gigi Becali nu a umblat la salariile lui Bogdan Vintilă și ale staff-ului său în perioada de pandemie

Bogdan Vintilă și staff-ul său au avut un statut privilegiat în perioada de criză pe care o traversează toată planeta din cauza coronavirusului. FANATIK a dezvăluit că Becali nu le-a umblat la salarii, deși jucătorilor le-au fost reduse lefurile cu 50 la sută pentru o perioadă de 6 luni.

De ce să le mai iau din bani și oamenilor din staff, pentru că oricum ei câștigă câteva mii de euro acolo?”, a fost reacția lui Gigi Becali acum două luni. Atunci el a redus salariile jucătorilor, iar cei care nu au acceptat au fost băgați de patron în șomaj tehnic.

De ce l-a ales Gigi Becali pe Bogdan Vintilă: „A lucrat cu Hagi și îi cunoaște filosofia. Vreau să facă la FCSB ce face Gică la Viitorul!”

Bogdan Vintilă a fost numit de Gigi Becali la FCSB în cea mai gravă criză a echipei sub patronajul acestuia. Roș-albaștrii ajunseseră pe ultima poziție a Ligii 1 la mijlocul lunii august 2019, după ce Becali a avut doi antrenori într-o singură lună.

FCSB a început actualul sezon cu Bogdan Andone pe bancă, dar acesta a plecat după eșecul cu Alașkert. Secundul Virgil Andronache i-a urmat în funcție, apoi Becali a apelat la Vintilă. De ce l-a ales Gigi?

Da, gata, nu mai e secret, că oricum am văzut că s-a dat. E Bogdan Vintilă, el e antrenor! A contat că a lucrat cu Hagi și îi cunoaște filosofia. Vreau să facă ce face Gică la Viitorul! E important că Bogdan cunoaște jucătorii, a mai lucrat cu ei la Viitorul.

Chiar l-am întrebat pe Tănase și mi-a spus că se pricepe. Eu am vrut antrenor care să aibă filosofia lui Hagi, mult antrenament, multă muncă. Virgil Andronache va rămâne în staff. Vintilă va aduce și preparator. O să mai aduc și doi jucători, un fundaș central”, a spus Becali la ProX imediat după ce FANATIK a anunțat noul antrenor al FCSB.

  • 6 echipe a antrenat Bogdan Vintilă în calitate de antrenor principal: Chiajna, Viitorul, România U17, FC Voluntari, Metaloglobus și FCSB. A mai fost secundul lui Hagi la Galatasaray și al lui Cătălin Anghel la Viitorul
  • 44 de puncte a realizat Vintilă cu FCSB în campionat, 40 în sezonul regulat și 4 în play-off. A semnat cu FCSB pe 23 august 2019
ADVERTISEMENT