Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali anunţă un nou jucător la FCSB pentru regula „U21”: „O să intre în locul lui Lixandru!”

Gigi Becali a găsit o soluție pentru ca FCSB să îndeplinească regula „U21”. Cine este jucătorul surpriză.
25.02.2024 | 15:20
Gigi Becali anunta un nou jucator la FCSB pentru regula U21 O sa intre in locul lui Lixandru
Mihai Daniel Lixandru, Andrei Ionut Pandele si Alin Roman in meciul de fotbal dintre Politehnica Iasi si FCSB, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, marti 19 decembrie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a rezolvat problema jucătorului U21 la FCSB. Cine va intra în primul „11” după ce titularul Alexandru Pantea s-a accidentat grav și va lipsi șase luni de pe gazon.

Cine e jucătorul U21 pe care Gigi Becali îl impune la FCSB

FCSB se confruntă cu probleme de lot în final de sezon regulat. După accidentarea gravă a lui Pantea, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, soluțiile s-au împuținat pentru vicecampioană.

ADVERTISEMENT

Îl avem. O să vedeți. Îl avem pe unul Pandele, dar el e închizător. Șut nu o să iasă niciodată. Lixandru poate. (n.r. – Lixandru a făcut penalty) Și ce dacă? E prea mare jucător ca să îl cert”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Pe Cluj Arena, gafa lui Mihai Lixandru a fost reparată imediat de Ștefan Târnovanu, care a apărat lovitura de pedeapsă executată de Dan Nistor. „Nu mă așteptam să apere. Nu mă aștept la astea. Tot timpul mă rog, dar majoritatea sunt gol. Asta e”, a adăugat patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Cine e Andrei Pandele

Andrei Pandele (20 de ani) se luptă cu Octavian Popescu (21 de ani) și Eduard Radaslavescu (19 ani) pentru postul de titular la FCSB care să îndeplinească regula jucătorului U21. Pandele a jucat într-un singur meci în acest sezon de SuperLiga, la Iași, când FCSB a învins-o pe Poli cu 3-1.

Andrei Pandele măsoară 1,83 m și poate evolua pe posturile de mijlocaș central și mijlocaș stânga. Produs 100% al Academiei FCSB, bucureșteanul în vârstă de 20 de ani poate lovi mingea cu ambele picioare și, de-a lungul carierei, a fost împrumutat la Metaloglobus, Unirea Constanța și FC Buzău.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul central se bucură și de încrederea lui Elias Charalambous. Tehnicianul cipriot a avut cuvinte frumoase despre Andrei Pandele la conferința de presă de dinaintea meciului cu U Cluj.

„Îl avem și pe Pandele, dar și copii de la a doua echipă care ne-ar putea ajuta. Suntem ok la capitolul ăsta, putem găsi soluții.

ADVERTISEMENT

100% pot juca în echipă, din momentul în care ajung să se antreneze cu noi, toți jucătorii sunt pregătiți să joace”, a transmis Elias Chralambous.

Ce NU I-A PLACUT lui Gigi Becali dupa U Cluj - FCSB 0-0: “AU JUCAT CU TRATAMENT”

ADVERTISEMENT
Tags: