Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, aplaudat ironic pentru schimbările din FCSB – CS Mioveni 5-1: „A avut o zi bună. A fost inspirat”. Video exclusiv

Gigi Becali a fost lăudat ironic după schimbările din FCSB - CS Mioveni 5-1, în etapa a 19-a din SuperLiga. Atât Edjouma, cât și Coman, care au intrat pe parcurs, au marcat.
06.12.2022 | 18:04
Gigi Becali aplaudat ironic pentru schimbarile din FCSB  CS Mioveni 51 A avut o zi buna A fost inspirat Video exclusiv
Gigi Becali a fost aplaudat ironic după schimbările de la FCSB din meciul cu Mioveni. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a recunoscut că se implică în alcătuirea lotului la FCSB, iar ultimele indicii au venit din partida câștigată de roș-albaștri, scor 5-1 cu Mioveni pe Arena Națională, când mai mulți fotbaliști au fost schimbați devreme în meci. Ioan Andone l-a lăudat într-un mod ironic pe Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ioan Andone, despre schimbările din lotul FCSB-ului în partida cu Mioveni: „A avut o zi bună Gigi!”

Răzvan Oaidă a fost schimbat în minutul 25 al meciului cu Mioveni, iar în locul său a intrat Malcom Edjouma care se află pe picior de plecare de la vicecampioana României. De asemenea, în startul reprizei secunde Florinel Coman l-a înlocuit pe Billel Omrani. Ambii jucători introduși au marcat, iar Ioan Andone l-a felicitat ironic pe Gigi Becali în cadrul celei mai recente ediții a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Dacă știu dinainte că Gigi Becali face schimbările zic, bă, e inspirat, nu-i inspirat, bravo! A avut o zi bună Gigi. Ce să facem dacă noi le știm. A avut o zi bună ieri (n.r. confruntarea cu Mioveni) că meciul nu era ușor.

Uite că el a fost scânteia dacă el a făcut schimbarea. Bineînțeles că el a descătușat echipa. Și Florinel Coman a fost o schimbare bună, ce ușor a driblat”, a declarat Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ioan Andone și Robert Niță, comentarii despre foștii antrenori de la FCSB: „Trebuie să ai un anumit CV”

Ioan Andone este de părere că anumiți antrenori vor să se folosească de FCSB și să antreneze pe banca roș-albaștrilor pentru a-și forma o rampă de lansare în campionatele puternice. Totuși, fostul tehnician al lui Dinamo a precizat că efectul este invers.

„Cine se duce acolo (n.r. antrenor la FCSB) vrea să obțină ceva. Imagine, să-și treacă în CV. Ei zic că de la FCSB se duc mai departe, dar s-au dus și nu au mai găsit echipe.

ADVERTISEMENT

Uită-te la antrenorii care au fost pe acolo. Efectul a fost invers. ‘Bă, de la FCSB sau de la echipa națională pot să plec imediat undeva’. Nu într-o țară arabă, undeva în primele 5 campionate”, a declarat Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță susține ideea lui Ioan Andone: „Au fost aduși de la slubjă”

Robert Niță, invitatul permanent al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, l-a completat pe Ioan Andone și a mărturisit că antrenorii care au pregătit-o de FCSB au rămas fără echipă mai târziu.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ai puțină demnitate și un anumit CV. Ei au fost aduși de la slujbă, unii dintre ei, alții de la spovedanie și câțiva că erau prin club.

Vorbim de Vintilă, vorbim de Petrea care s-a întors acolo fără nicio ofertă după un an și a mers la Chindia și a dovedit că este antrenor și face lucruri senzaționale. Restul au fost trecători și pe urmă au rămas pietoni, că nu i-au mai luat nimeni”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT