Sport

Gigi Becali are şi acum coşmaruri de la ultimele două înfrângeri cu Hagi: “Cum să pierzi campionatul aşa? La Ovidiu puteam câştiga noi titlul”. Exclusiv

Gigi Becali nu uită ultimele două înfrângeri cu Farul în care FCSB a fost întoarsă într-un mod incredibil. Patronul spune că în alt scenariu, titlul ar fi fost la roş-albaştrii.
07.06.2023 | 15:41
Gigi Becali are si acum cosmaruri de la ultimele doua infrangeri cu Hagi Cum sa pierzi campionatul asa La Ovidiu puteam castiga noi titlul Exclusiv
Gigi Becali are şi acum coşmaruri de la ultimele două meciuri cu Hagi Cum să pierzi campionatul aşa La Ovidiu puteam câştiga noi titlul. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut campionatul în dauna Farului Constanţa, după o înfrângere în penultima etapă din SuperLiga, scor 2-3. Roş-albaştrii au încheiat pentru al treilea sezon consecutiv pe poziţia secundă.

Gigi Becali are şi acum coşmaruri de la ultimele două înfrângeri cu Hagi: “Cum să pierzi campionatul aşa? Asta înseamnă că nu au fost destul de bărbaţi”

Gigi Becali are şi acum coşmaruri de la ultimele două înfrângeri în faţa lui Gică Hagi şi a dezvăluit pentru FANATIK că nici acum nu îi vine să creadă modul în care echipa sa a pierdut ultimele confruntări cu Farul:

ADVERTISEMENT

“Cum să pierzi de la 0-2? Cum să pierzi campionatul aşa? Asta înseamnă că nu au fost destul de bărbaţi. Am avut meciul în mână… Poate e mai bine aşa şi mă ajută Dumnezeu să fac echipă care să ia titlul.

Ultimele două meciuri ne-au întors de fiecare dată. Acum am pierdut de la 0-2, cu gafele alea în apărare. Dar a mai fost şi meciul de pe Arena Naţională, când am condus în minutul 93.

ADVERTISEMENT

“Intram pe primul loc în play-off. Acolo a greşit şi Dawa şi Tamm”

Cum să pierzi în minutul 93? Un meci de 6 puncte? Că ăla era ca un meci de play-off. Aveam noi trei puncte în plus şi ei în minus. Intram pe primul loc în play-off. Acolo a greşit şi Dawa şi Tamm.

Asta a fost, dar stăteam şi mă gândeam că mergeam noi la Ovidiu să câştigăm titlul. Acolo unde am condus cu 2-0 şi, din nou, ne-au întors. Că sunt sigur că luam titlul dacă îi băteam. Dar, v-am zis, poate este mai bine aşa”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Farul a revenit de două ori în acest an cu FCSB: de la 1-2 la 3-2 şi de la 0-2 la 3-2!

Primul meci în care Farul Constanţa a răsturnat spectaculos scorul s-a jucat pe Arena Naţională, în sezonul regulat, pe 29 ianuarie: FCSB a condus cu 2-1 din minutul 60, însă Farul a reuşit să întoarcă în minutele de prelungire.

Joyksim Dawa a fost eliminat în minutul 90 pentru un fault în postură de ultim apărător, iar trupa lui Hagi a profitat şi s-a impus cu 3-2 datorită autogolului marcat de Omrani, în minutul 95 şi reuşitei lui Borza (90+6).

ADVERTISEMENT

În meciul care a decis titlul, FCSB a avut din nou un avans liniştitor. Roş-albaştrii au condus cu 2-0 încă din minutul 18, dar Farul a reuşit încă o remontada. Mateus Santos a redus din handicap înainte de pauză, iar în partea secundă golurile lui Tudor Băluţă şi Louis Munteanu au adus titlul la Ovidiu.

  • 2015 este ultimul an în care FCSB a luat titlul
  • 3 victorii din 4 meciuri a obţinut Farul în meciurile cu FCSB din sezonul trecut (3-1, 3-2, 3-2)

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT