Fotbal intern

Gigi Becali, atac fără precedent la U Craiova: “Nu vreau să-mi bat joc aşa cum a făcut Rotaru”

03.07.2020 | 13:09
Gigi Becali atac fara precedent la U Craiova Nu vreau sami bat joc asa cum a facut Rotaru
ADVERTISEMENT

Se apropie finalul sezonului și pentru echipele din prima parte a campionatului nostru. Cu această etapă a șasea aim intrat cum s-ar spune în returul play-offului, mai rămânând până la final patru runde. Lupta la titlu se dă de acum în doi, CFR Cluj și Craiova, mai ales după ce oltenii au dat runda trecută lovitura în Gruia, câștigând pe terenul CFR-ului cu 3-2.

În acest context fiecare meci jucat de cele două echipe este foarte important, mai ales că în ultima etapă se vor revedea în ceea ce chiar ar putea fi finala la titlu pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Recent, patronul FCSB, Gigi Becali a făcut o declarație care evident nu a fost bine primită la Craiova, conform căreia va introduce copiii la meciul cu CFR Cluj. 

ADVERTISEMENT

Însă principalul finanțator al bucureștenilor a revenit asupra acestei declarații vineri, la PRO X, spunând că a fost doar o glumă și că echipa sa va folosi cea mai bună echipă. Prilej de a deschide o virulentă ofensivă la adresa Craiovei și a patronului Mihai Rotaru, referitor la modul în care s-au comportat atunci oltenii, introducând în meciul de la Pitești mulți juniori. Viitorul se bătea atunci la titlu cu FCSB și s-a impus cu 1-0.

Gigi Becali nu uită ce a făcut Craiova cu Viitorul acum trei ani

“Voi merge la meciul cu FC Botoşani şi vreau să anunţ un lucru. Ce am spus cu juniorii la meciul cu CFR şi Craiova a fost o glumă. Am vrut să le atrag atenţia pentru mizeriile pe care ei le-au făcut. Dumnezeu decide cine este campion, nu Becali.

ADVERTISEMENT

Rotaru trebuie să ţină cont de un lucru, niciodată în viaţa lui să nu mai facă aşa cum s-a întâmplat la meciul cu Viitorul. Alegerea mea trebuie să fie spre dreptate.

Craiova a fost nedemnă, a băgat copii

Nu vreau să-mi bat joc aşa cum a făcut Craiova. Ei au fost nedemni. Voi juca la fel, indiferent dacă e Craiova sau CFR.

ADVERTISEMENT

Craiova a jucat atunci cu trei copii de care nu a mai auzit nimeni. Bine, Andrei Vlad e la mine acum, dar de ceilalţi doi nu a mai auzit nimeni. Un om demn joacă mereu cu prima echipă. S-au jignit singuri”

Nu mai aduce jucători străini

Gigi Becali a explicat și neașteptatul transfer al lui Marius Briceag de la Craiova.  “Am zis că am nevoie de fundaş central. Eu nu mai iau jucători străini. Era gratis, aşa că l-am luat.

ADVERTISEMENT

O să-l folosim pe Briceag în centru. Nu mai dau bani pe jucători. Am academie, e toată crema fotbalului românesc. Mai are şi Gică, suntem la egalitate.”


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoşani: 2,05 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: