Sport

Gigi Becali, atacat de conducerea lui CFR Cluj, după Saburtalo Tbilisi – FCSB 1-0: „Smerenia și credința dau pe dinafară la unii”

FCSB a pierdut, scor 0-1, în prima manșă din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Vicecampioana a fost victima lui Saburtalo Tbilisi, motiv de ironii din partea lui CFR Cluj.
22.07.2022 | 19:06
Gigi Becali atacat de conducerea lui CFR Cluj dupa Saburtalo Tbilisi  FCSB 10 Smerenia si credinta dau pe dinafara la unii
Gigi Becali, atacat de conducerea lui CFR Cluj, după Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0: „Smerenia și credința dau pe dinafară la unii”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se răzbună pe Gigi Becali, după ce finanțatorul lui FCSB s-a bucurat că ardelenii au fost eliminați de Pyunik Erevan din preliminariile UEFA Champions League. Roș-albaștrii sunt și ei „cu un picior în groapă”, după ce au pierdut turul cu Saburtalo Tbilisi, scor 0-1.

Cristi Balaj îl înțeapă pe Gigi Becali, după eșecul lui FCSB din Georgia

România are patru echipe în turul 2 preliminar din UEFA Europa Conference League. După prima manșă, CFR Cluj a ieșit cel mai bine. Ardelenii au câștigat cu scorul de 3-0, acasă, împotriva lui Inter d’Escaldes, din Andorra.

ADVERTISEMENT

În celelalte trei meciuri, Sepsi a învins-o cu 3-1 pe Olimpija Ljubljana, Universitatea Craiova a făcut egal în Albania, scor 1-1, cu FK Vllaznia, iar FCSB a fost învinsă de gruzinii de la Saburtalo, scor 0-1.

Președintele campioanei României, Cristi Balaj, speră ca toate echipele românești să meargă mai departe în preliminariile Conference League, dar nu s-a putut abține și l-a ironizat pe patronul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Eu sper că toate echipele se vor califica. S-a demonstrat că este greu. Din păcate, nu au câștigat nici cei de la Craiova, nu a câștigat nici FCSB, chiar a pierdut. E greu la acest nivel.

Echipele cu care încă jucăm acum sunt mai slabe decât echipele românști, doar că se montează mai tare. Cu cât tratezi mai superficial adversarul, cu atât fotbalul te pedepsește”, a spus Cristi Balaj, conform Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Balaj a reacționat ironic când a fost întrebat dacă nu se bucură de eșecul roș-albaștrilor de la Tbilisi. Fostul arbitru FIFA a trimis câteva „săgeți” în curtea rivalei la titlu.

„Uneori, smerenia și credința dau pe dinafară la unii”, a adăugat oficialul ardelenilor.

Declarația care i-a deranjat pe șefii lui CFR Cluj

Gigi Becali consideră că FCSB este campioana morală din SuperLiga, sezonul 2021-2022, după ce ardelenii au beneficiat de erori grave de arbitraj în penultima etapă a campionatului. Finanțatorul s-a bucurat când CFR Cluj a fost eliminată din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, de modesta Pyunik Erevan.

ADVERTISEMENT

„Voi credeți că nu există Dumnezeu? Uite că există și uite cum le aranjează bunul Dumnezeu pe toate. Dar eu am le-am și spus ce zice Sfântul Apostol Pavel. Cel ce se luptă la jocuri și nu respectă regulile nu primește cununa. Așa spune Pavel.

Faci prostii, plătești când îți e lumea mai dragă. Păi ei credeau că o să le meargă la nesfârșit? Nu s-au luptat corect cu noi, uitați că au plătit. Nu mă interesează pe mine ce este acum în sufletul lui Neluțu Varga. Și ăsta este doar începutul.

După meci l-am văzut pe Petrescu terminat și nu știu cum o să o mai dreagă el acum. Nu e în totalitate vina lui, sunt și alții pe acolo care trebuie să plătească”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „Nu înscriu ambele echipe” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT