Sport

Momentul care l-a convins pe Gigi Becali să-l păstreze pe Claudiu Keşeru la FCSB. Ce l-a impresionat pe patron. Exclusiv

Gigi Becali a decis să-l păstreze pe Claudiu Keşeru până în vară, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de pe 24 decembrie. Patronul FCSB a fost impresionat de un gol marcat de atacant în toamnă.
04.01.2022 | 12:12
Momentul care la convins pe Gigi Becali sal pastreze pe Claudiu Keseru la FCSB Ce la impresionat pe patron Exclusiv
ADVERTISEMENT

Claudiu Keşeru rămâne la FCSB până în vară, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de pe 24 decembrie. Gigi Becali a decis ca atacantul să continue la echipă, chiar dacă îl trecuse pe lista neagră pe finalul anului trecut.

FANATIK a aflat motivul principal pentru care Gigi Becali a decis să-l păstreze pe Claudiu Keşeru până în vară. Patronul FCSB a fost impresionat de un gol marcat de atacant în toamnă, după revenirea la echipă.

ADVERTISEMENT

Motivul principal pentru care Gigi Becali l-a păstrat pe Claudiu Keşeru la FCSB până în vară

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali l-a păstrat pe Claudiu Keşeru pentru golul marcat de acesta în derby-ul FCSB – Dinamo 6-0, când a deschis scorul dintr-o lovitură liberă şi a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

“Ţin la tine pentru că ai marcat cu Dinamo. Nu o să uit asta, meciul ăla contează foarte mult pentru mine”, i-a transmis Gigi Becali lui Claudiu Keşeru.

ADVERTISEMENT

Derby-ul cu Dinamo a fost primul meci al lui Claudiu Keşeru de la revenirea la FCSB. Pe lângă gol, atacantul de 35 de ani a mai oferit o pasă decisivă la reuşita lui Vali Gheorghe, a cincea din derby-ul jucat pe 12 septembrie 2021.

Gigi Becali mizează pe Claudiu Keşeru: “Avem nevoie de el”

Gigi Becali a anunţat că-l păstrează pe Claudiu Keşeru şi a susţinut că FCSB va avea nevoie de atacantul de 35 de ani în următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

“Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat. Ne poate ajuta în continuare”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Claudiu Keşeru putea să stea pe bară până în vară

Situaţia lui Claudiu Keşeru era una specială, după ce jucase deja pentru două echipe în actualul sezon. Astfel, dacă pleca de la FCSB în această iarnă, atacantul era obligat să stea pe tuşă până în vară.

ADVERTISEMENT

În startul sezonului, Claudiu Keşeru a jucat 60 de minute pentru Ludogoreţ, cu Şahtior Saligorsk, în preliminariile Ligii Campionilor. Apoi, atacantul a fost trimis la echipa a doua şi şi-a reziliat contractul cu formaţia bulgară.

La finalul lunii august, Claudiu Keşeru s-a reîntors la FCSB, după şase ani, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Startul a fost de excepţie, cu 4 goluri în primele 5 meciuri, acesta reuşind să marcheze cu Dinamo, FCU Craiova, Academica Clinceni şi CS Mioveni.

FCSB, cantonament în baza de la Berceni

FCSB s-a reunit luni şi a început pregătirile pentru a doua parte a sezonului, însă echipa patronată de Gigi Becali nu merge în cantonament în străinătate, aşa cum făcea în anii trecuţi.

Jucătorii lui Toni Petrea se vor pregăti la baza din Berceni şi vor avea cel puţin un meci amical. CS Mioveni a anunţat pe site-ul oficial că va avea o partidă de verificare cu FCSB, pe 15 ianuarie, la trei zile după ce argeşenii o vor întâlni pe Dinamo.

În prima etapă din 2022, programată în weekend-ul 22-23 ianuarie, FCSB va primi vizita lui CFR Cluj, liderul din Liga 1. După o săptămână, roş-albaştrii vor merge pe terenul lui Dinamo.

  • 4 goluri în 13 meciuri are Claudiu Keşeru la FCSB, în actualul sezon
  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT