Sport

Gigi Becali continuă războiul cu șeful Școlii de Antrenori a FRF pe tema licenței PRO: „Sunteți prea mici față de mine!”

Gigi Becali l-a atacat dur pe Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori, după ce acesta a vorbit despre situația antrenorului cu licență Pro de la FCSB.
11.01.2023 | 21:13
Gigi Becali continua razboiul cu seful Scolii de Antrenori a FRF pe tema licentei PRO Sunteti prea mici fata de mine
Gigi Becali îl atacă dur pe Lucian Burchel Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României nu a ezitat să-i dea un răspuns tăios lui Lucian Burchel, comentând și durata lungă de timp în care un antrenor obține licența Pro.

Gigi Becali îl atacă dur pe Lucian Burchel

Gigi Becali l-a atacat dur pe Lucian Burchel, după ce acesta a comentat situația antrenorului de la FCSB, fiind siderat de faptul că Leo Strizu nu a plecat în cantonamentul de iarnă al echipei, deși este în acte antrenorul principal al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„A venit unul, Burchel, care el e mai deștept decât toți… Spun ’Să-i arătăm noi lui Gigi Becali’. Ce să arătați, mă? Voi sunteți prea mici față de Gigi Becali. 

Cum să nu fiu mulțumit de Pintilii? Aici vorbim pe fapte, mă. Licență are, dar nu are … Păi, stai 17 ani în România… Stai 5 ani ca să iei licența”, a fost replica patronului FCSB-ului, la ProTV.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal să trimiți echipa în cantonament fără antrenor!”

Lucian Burchel a comentat situația de la FCSB, explicând că nu este un lucru normal ca echipa să plece în cantonament fără antrenor și că va face demersurile necesare pentru a afla staff-ul pe care vicecampioana României l-a trimis în cantonamentul din Turcia:

„Conform cerințelor UEFA, într-o ligă profesionistă, echipele trebuie să aibă un antrenor principal cu licență PRO și calificare. Să clarificăm această problemă cu ridicarea licenței PRO. Licența PRO nu se poate ridica. 

ADVERTISEMENT

E o calificare, obținută ca la școală. Tu obții niște diplome, după examene. Nu mi se pare normal să trimiți echipa în cantonament fără antrenor principal.

Calificarea de antrenor îți conferă dreptul să conduci o echipă. Funcția de antrenor secund, cu portarii, reprezintă altceva, cu alte responsabilități”.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine este o situație anormală. Nu știu care e situația lui Leo, dacă a fost demis sau nu. Voi face demersurile să aflu care este staff-ul care a plecat cu FCSB, ce licențe au.

Eu știu că majoritatea celor din staff nu sunt înscriși la licențele de la FRF.  Dar vreau să văd dacă în staff există un om cu calificare de antrenor principal.  Pentru că în staff trebuie să existe un om cu licență și calificare.

Se vede clar că Leo nu este implicat în procesul de pregătire. Nu se așteaptă nimeni la asemenea situații, pentru a face anumite reguli”, a mai spus Lucian Burchel.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT
Tags: