Sport

Gigi Becali, contrat după declarațiile ironice la adresa Rapidului: „FCSB ia campionatul cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt?”

Gigi Becali a fost contrat dur de un fost internațional ca urmare a declarațiilor ironice pe care patronul FCSB le-a făcut la adresa Rapidului.
11.01.2024 | 07:54
Gigi Becali contrat dupa declaratiile ironice la adresa Rapidului FCSB ia campionatul cu jucatori de la Iasi si Hermannstadt
Gigi Becali a fost criticat pentru declarațiile ironice făcute la adresa Rapidului. Fostul internațional s-a luat de transferurile FCSB-uluI. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost contrat dur de Basarab Panduru pentru declarațiile ironice la adresa Rapidului. Latifundiarul din Pipera a spus că giuleștenii nu pot lua titlul cu jucători dați afară de la FCSB. În exclusivitate pentru FANATIK, Dan Șucu a venit cu o replică dură pentru Gigi Becali.

Gigi Becali, contrat după declarațiile ironice la adresa Rapidului: „FCSB ia campionatul cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt?”

De-a lungul acestui sezon, Rapid a transferat nu mai puțin de 3 jucători, rămași liber de contract după despărțirea de FCSB. Răzvan Oaidă, Iulian Cristea și Damjan Djokovic au făcut pasul în Giulești după ce nu au mai fost doriți de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mutările l-au amuzat pe Gigi Becali care a declarat că Rapid nu poate câștiga titlul cu astfel de jucători. Basarab Panduru l-a contrat dur pe patronul FCSB. Fostul internațional a făcut aluzie la transferurile din această iarnă ale FCSB-ului: Luis Phelipe și Baba Alhassan.

„Rapid nu ia titlul cu jucători de la FCSB, dar FCSB îl ia cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt, nu? Poate FCSB să câştige, nu? (n.r. râde). Cu jucătorii ăştia câştigi campionatul, nu?”, a spus Basarab Panduru, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, laudă noul transfer al Rapidului: „Pe cine să ia dacă nu pe el?”

Damjan Djokovic a fost pe lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB în această iarnă. Mijlocașul croat a semnat cu Rapid după despărțirea de liderul din SuperLiga, iar FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, că fotbalistul va încasa un salariu lunar de 17.000 de euro, plus bonusuri în Giulești.

Basarab Panduru a lăudat transferul reușit de Rapid. Fostul mijlocaș este convins că Damjan Djokovic se potrivește pe stilul de joc al „alb-vișiniilor”. „Pe cine să ia Rapidul dacă nu pe Djokovic? E exact ce vrea el, e sistemul care îi vine mănuşă”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dan Șucu este încântat de mutarea reușită de Rapid. În declarațiile oferite pentru FANATIK, acționarul majoritar din Giulești i-a felicitat pe Victor Angelescu și Daniel Niculae pentru oficializarea transferului lui Djokovic.

Gigi Becali, reacție ironică la adresa Rapidului

Pe lângă Damjan Djokovic, care a semnat în această iarnă, Rapid i-a mai transferat pe Răzvan Oaidă și Iulian Cristea. Mutările giuleștenilor l-au făcut să răbufnească pe Gigi Becali. Patronul nu crede în șansele „alb-vișiniilor” la câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

„Rapid vrea să câştige titlul cu jucătorii pe care îi dau eu afară? Rapid nu va lua titlul. Pentru asta, trebuie să dai unu-două milioane pe un jucător”, spunea Gigi Becali. Dan Șucu i-a transmis un mesaj public rivalului.

„Vreau să transmit un mesaj public și vreau să-i spun domnului Becali că ceea ce spune dumnealui, că Rapidul nu are cum să ia titlul cu jucătorii la care renunță FCSB, este o teorie falsă. 

Am bătut FCSB și cu Oaidă și cu Iulian Cristea, fotbaliști veniți de la FCSB și suntem ferm convinși că o să batem FCSB și cu Djokovic, adică tot cu fotbaliști veniți de la FCSB. Domnul Becali s-a înșelat. Acești fotbaliști sunt de mare valoare”, a declarat Dan Șucu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.72 este cota pentru „X2” la meciul FCSB - UTA Arad