Sport

Luis Phelipe și Baba Alhassan, primul antrenament la FCSB! Ploaie în startul ședinței de pregătire din Antalya. Foto și video

FCSB a efectuat primul antrenament în cantonamentul din Antalya. Ploaia și-a făcut apariția în startul ședinței de pregătire a „roș-albaștrilor”.
09.01.2024 | 11:46
Imagini de la primul antrenament al FCSB-lui din Antalya. A plouat în startul ședinței de pregătire Foto. FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a plecat la începutul săptămânii în Antalya, la Belek, unde liderul efectuează un cantonament înainte de reluarea SuperLigii. FANATIK a asistat la primul antrenament al „roș-albaștrilor” din Turcia. Ploaia le-a dat bătăi de cap elevilor lui Chalarambous și Pintilii în startul ședinței de pregătire.

Ploaie torențială la primul antrenament al FCSB din Antalya

FCSB s-a reunit luni, 8 ianuarie, iar după vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă, vicecampioana României a decolat spre Antalya pentru cantonamentul de iarnă. Liderul din SuperLiga a deplasat în Turcia un lot format din 28 de jucători.

ADVERTISEMENT

Echipa finanțată de Gigi Becali va sta la Belek în perioada 8-21 ianuarie, la complexul Gloria Sports Center, una dintre cele mai moderne baze de pregătire din zonă. Complexul are în componență două terenuri, unul pentru antrenamente, iar celălalt pentru meciurile amicale.

Primul antrenament al „roș-albaștrilor” în Antalya, la Gloria Sports Center, a început la ora 11:30, ora locală. De la startul ședinței de pregătire a plouat timp de 10 minute, însă soarele și-a făcut rapid apariția. Totuși, pe parcursul antrenamentului a plouat în reprize. Toți jucătorii s-au antrenat în condiții normale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Luis Phelipe și Baba Alhassan, jucătorii transferați în această iarnă de FCSB, s-au pregătit pentru prima oară sub comanda lui Mihai Pintilii și Elias Charalambous.

Jucătorii FCSB, în formă la primul antrenament din Antalya

Pe parcursul antrenamentului, jucătorii celor de la FCSB au fost împărțiți în 3 grupe. Ulterior, fotbaliștii au fost împărțiți în două tabere adverse, iar principala misiune a „roș-albaștrilor” a fost să lege cât mai multe pase fără intercepție cu execuție din prima.

ADVERTISEMENT

La antrenamentul FCSB-ului a asistat și Mihai Stoica. Totodată, Valentin Crețu, jucător rămas liber de contract, s-a antrenat alături de restul lotului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fundașul dreapta va face parte din lotul FCSB-ului care face deplasarea în Antalya.

Mihai Stoica a asistat la primul antrenament al FCSB-ului din Antalya. Foto: FANATIK.
Mihai Stoica a asistat la primul antrenament al FCSB-ului din Antalya. Foto: FANATIK.
Valentin Crețu, liber de contract, s-a antrenat cot la cot cu restul lotului de la FCSB.
Valentin Crețu, liber de contract, s-a antrenat cot la cot cu restul lotului de la FCSB. Foto: FANATIK.

FCSB va disputa un singur meci amical în cantonamentul din Antalya. Liderul din SuperLiga se va duela cu LASK Linz pe 14 ianuarie. Austriecii au jucat în actuala stagiune în grupele UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

În primul meci oficial din 2024, FCSB va da piept pe teren propriu cu UTA Arad. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Liderul are o revanșă de luat în fața formației pregătite de Mircea Rednic. Arădenii le-au provocat „roș-albaștrilor” prima înfrângere a sezonului în SuperLiga.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.50 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad