Sport

Gigi Becali, criticat pentru felul cum numește antrenorii la FCSB: ”Spui că eşti la mănăstire şi te pune”

Dinu Todoran este noul antrenor al FCSB, însă numirea lui a atras o nouă serie de critici din partea oamenilor de fotbal din România.
23.05.2021 | 16:58
Gigi Becali criticat pentru felul cum numeste antrenorii la FCSB Spui ca esti la manastire si te pune
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Basarab Panduru s-a înscris și e pe lista contestatarilor modului în care Gigi Becali numește antrenorii la gruparea pe care o patronează.

În fapt, analistul TV a încercat să transmită un mesaj tuturor celor care visează să ajungă să antreneze într-o zi pe FCSB, referindu-se la Ilie Poenaru, tehnicianul Academicii Clinceni care s-a ”oferit” să antreneze echipa lui Becali.

ADVERTISEMENT

Învățăturile lui Panduru pentru cei ce se cer la FCSB

Inițial, Dinu Todoran trebuia să fie chemat să coordoneze Academia de Fotbal a „roș-albaștrilor”, însă faptul că se afla la biserică, i-a oferit lui Gigi Becali o adevărată revelație și a decis să-l pună direct la echipa principală.

”L-a sunat MM și mi-a zis că era la biserică și dacă era la biserică, de sfântul Constantin și Elena, am zis să nu-l mai punem la Academie și să-l punem la echipa mare”, a fost declarația lui Gigi Becali care l-a iritat pe Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

Până să fie numit Dinu Todoran, Ilie Poenaru a declarat că nu ar spune nu unei oferte din partea lui Gigi Becali. Basarab Panduru a ținut să-i deschidă ochii fostului său elev de la Poli AEK Timișoara.

”Gigi Becali pe toți îi prinde la biserică. Mai puțin pe Poenaru, care stă pe la televizor și spune ce ar face dacă ar fi pus. Mă Poe, n-ai înțeles că nu interesează pe nimeni ce-ai face dacă ai fi pus? Spui: ’Sunt la mănăstire’ și te pune, nu contează că ești bun sau prost. Nu contează ce idei ai sau nu.

ADVERTISEMENT

La un moment dat am fost și eu într-o situație anume. Poe știe despre ce vorbesc. Nu am acceptat așa ceva. Cu Poenaru mi s-a întâmplat.

Omul acela și-a spus părerea, eu mi-am spus părerea și am făcut ca mine. Am mai rezistat o zi sau două. Ți-ar fi convenit să te scoată cineva de pe teren în minutul 30? Cum te uitai la mine? Cum puteam să mai discutăm?”, a răbufnit Panduru la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran este antrenor doar în acte

Numirea lui Dinu Todoran în funcția de antrenor principal este încă un act de fațadă al finanțatorului Gigi Becali.

Până să-l oficializeze pe Dinu Todoran, Gigi Becali anunțase în stilul lui caracteristic numirea lui Marius Șumudică. Numai că fostul campion cu Astra a dezmințit informația.

A urmat nominalizarea lui Nicolae Dică, dar nici secundul lui Mirel Rădoi, care de altfel a mai lucrat cu Becali, nu a căzut în ispita banilor.

Refuzat de cei doi, Becali a ales varianta ”cea mai cuminte”, Dinu Todoran. FANATIK a anunţat în exclusivitate că fostul antrenor al lui CSM Slatina nu va fi cel care va conduce echipa, ci Mihai Pintilii, care nu are licenţă UEFA şi a fost secundul lui Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT