Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, criză de râs după declaraţia lui Nicu Stanciu: “Voi faceţi mişto? Nu cred că a zis aşa”

Nicolae Stanciu a fost protagonistul unui moment amuzant în cadrul emisiunii Fanatik Superliga. Vedeta tricolorilor a oferit o declarație pe internet care a stârnit amuzamentul persoanelor aflate în platou.
13.10.2023 | 13:12
Gigi Becali criza de ras dupa declaratia lui Nicu Stanciu Voi faceti misto Nu cred ca a zis asa
Gigi Becali, CRIZA DE RAS dupa mesajul lui Nicusor Stanciu de pe Instagram. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România nu a reușit să convingă în deplasarea de la Belarus și a scos doar o remiză, scor 0-0. Prestația sub așteptări a tricolorilor a fost plusată de comentariul făcut de Nicolae Stanciu pe internet. Declarația făcută de căpitanul naționalei l-a făcut pe Gigi Becali să râdă.

Stanciu, protagonistul unui moment hilar

“Hai să vă zic ceva să ne amuzăm puțin. Nicolae Stanciu a postat un mesaj pe Instagram, mi l-au dat băieții acum un minut din redacție. Zice că duminică urmează cel mai important meci al campaniei, acesta e cel mai important meci, cu Andorra”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Eh, lasă, Stanciu chiar dacă vorbește prostii. Nu cred că a zis, voi faceți mișto. Poate e falsitate”, a declarat Gigi Becali, surprins de declarația dată de fostul său jucător, Nicolae Stanciu.

Prestația României din deplasarea cu Belarus a scăzut moraul delegației înainte de partida cu Andorra. Stanciu a scris un mesaj de mobilizare pe internet, însă postarea sa nu a avut efectul dorit. România urmează să joace contra Andorrei pe teren propriu, fără spectatori.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi dă credit lui Stanciu în continuare

“Nu există, domnule. Spune că suntem cu un gust amar, încă, după meciul de aseară. Unitate, forță și mentalitate, o să ajungem să ne îndeplinim obiectivul. Mulțumim pentru mesaje și pentru cei care ne-au susținut”, a continuat Horia Ivanovici.

“E adorabil dacă a zis că e cel mai important. Să zicem că îi batem pe Andorra, ce dacă îi batem. Păi nu îi bate și Israel pe Andorra? Doamne ferește. De Stanciu nu putem să râdem pentru că el este numărul unu al naționalei”, a continuat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Remiza din Belarus a dus România la 4 rezultate de egalitate în această campanie. Fără meci pierdut, formația lui Edi Iordănescu a strâns 3 victorii și a ajuns la 13 puncte. Pe primul loc al grupei se află Elveția, iar pe locul 3, se poziționează Israel, principala contracandidată a tricolorilor pentru poziția secundă.

Israel se confruntă cu probleme de securitate națională. Sportul a fost oprit pe tot teritoriul, iar meciurile echipei naționale sunt puse sub semnul întrebării. O altă națională cu probleme politice din grupa României este chiar Belarus. Duelul încheiat 0-0 s-a disputat pe teren neutru, în Ungaria.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în exclusivitate și în direct pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Emisiunea este disponibilă în premieră în aceeași zi, de la ora 17:30, pe canalul YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Stanciu a fost protagonistul unui moment amuzant

 

ADVERTISEMENT