Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, cuvinte tari despre Dan Șucu. „Om de mare calitate, dar dacă îi dau la căpățână se trezește”

Gigi Becali vorbește la superlativ despre Dan Șucu. Patronul FCSB nu uită însă că omologul său de la Rapid i-a aruncat mănușa.
16.02.2024 | 10:40
Gigi Becali cuvinte tari despre Dan Sucu Om de mare calitate dar daca ii dau la capatana se trezeste
Gigi Becali, cuvinte tari despre Dan Șucu. „Om de mare calitate, dar dacă îi dau la căpățână se trezește”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu l-a amenințat pe Gigi Becali. Acționarul majoritar al Rapidului a transmis, după victoria cu CFR Cluj, că echipa sa vine după FCSB. Replica patronului liderului nu a întârziat să apară.

Gigi Becali, despre Dan Șucu: „Să se bată toți pe locul 2 până le-o ieși sângele”

Rapid încearcă să rămână în coasta liderului. Înaintea etapei a 26-a din SuperLiga, Echipa lui Cristiano Bergodi este pe locul 2, cu 45 de puncte, nouă mai puține decât FCSB. Cele două formații se vor întâlni în meci direct în ultima rundă din sezonul regulat, dar până atunci, Gigi Becali a vorbit despre Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera e convins că omologul său din Giulești se va sătura în următorii ani de fotbal, mai ales după ce, crede Becali, Rapid nu va ține pasul cu FCSB.

„La Șucu, știi ce este la Șucu? Are euforia. E la început, are și nepoții ăia (n.r. – copiii la Rapid). Îi place și imaginea cât de cât lui. Că se ducea la emisiunea cu leii (n.r. – Imperiul Leilor). Îi place imaginea și e și el la Rapid. Dar Șucu e un om foarte deștept.

ADVERTISEMENT

Șucu peste 3-4 ani, ținte minte, acum are entuziasm. Că Șucu e mai calculat și mai econom decât Rotaru. Îl cunosc. Șucu e un om calculat, peste 3-4 când vede că bagă bani și nu îi mai scoate zice ‘Băi fraților, la revedere!’ Eu așa cred. Nu că nu are.

Șucu e un om de afaceri care crește. La el nu există criză. La el pe an ce trece, crește afacerea cu 10 milioane. E doar entuziasmul de început. Dacă mă țin eu acum de capul lui și îi dau la căpățână, îl dezmeticesc.

ADVERTISEMENT

Îi dau eu la căpățână. Rapidului. Șucu e un om de mare calitate. Îl cunosc, e o poveste, e un om extraordinar de bun. Când vorbesc de Rapid mi-e rușine să nu greșesc față de el, nu de Rapid. Îi dau la căpățână mai repede decât se așteaptă. Vreau peste cinci etape. Să se bată toți pe locul 2 până le-o ieși sângele”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

În ciuda amenințărilor lui Becali, Rapid e pe plus de când a revenit în SuperLiga. 5-2 este bilanțul confruntărilor directe în favoarea giuleștenilor. În turul sezonului regulat, echipa lui Cristiano Bergodi a învins vicecampioana chiar pe Național Arena, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj i-a transmis Șucu lui Becali

Dan Șucu a amenințat-o pe FCSB după ce Rapid a câștigat cu 1-0 în Gruia, dar o ia în continuare în calcul în lupta la titlu și pe CFR Cluj. În urma eșecului din runda precedentă, ardelenii au coborât pe locul 3, cu 42 de puncte, trei mai puține decât giuleștenii și la 12 lungimi de lider.

„Bineînțeles că avem o satisfacție! Bineînțeles că suntem bucuroși când ne uităm la clasament și, momentan, am ajuns la șase puncte. Dar să nu uităm că FCSB joacă astăzi cu Sepsi și este favorită conform calculelor hârtiei.

Va fi o dispută foarte interesantă, însă cine scoate din ecuație în lupta la titlu pe CFR Cluj greșește foarte, foarte mult. FCSB păstrează un avans confortabil, dar eu cred că bătălia va fi în continuare foarte interesantă.

Și, repet, nu suntem doar noi și FCSB, cum ar părea după clasament. Și CFR Cluj rămâne o echipă extrem de redutabilă și cred că va fi o competiție în 3. Vreau doar atât să îi transmit public domnului Becali: ‘Venim! Venim!’.

Rapidul prinde tot mai mare viteză și îi spun doar atât domnului Gigi Becali: ‘Venim după voi! Venim după FCSB’”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, DISCURS FABULOS despre Rapid: “NU O VAD ECHIPA” | Cu cine A TINUT in CFR - Rapid 0-1

ADVERTISEMENT