Sport

Gigi Becali îi răspunde lui Dan Șucu după declarațiile de la Fanatik SuperLiga: “Să vină după noi, îi fac cu mâna de la distanță”

Gigi Becali a vorbit la finalul partidei câștigate de FCSB împotriva lui Sepsi OSK, scor 1-0, în etapa 25 a SuperLigii României.
12.02.2024 | 00:22
Gigi Becali ii raspunde lui Dan Sucu dupa declaratiile de la Fanatik SuperLiga Sa vina dupa noi ii fac cu mana de la distanta
Gigi Becali, răsupuns pentru Dan Șucu. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să câștige duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și s-a distanțat din nou la 9 puncte față de Rapid, ocupanta poziției secunde. Giuleștenii au învins CFR Cluj, scor 1-0, în această etapă.

Gigi Becali, după FCSB – Sepsi OSK 1-0: ”Să vină Șucu după noi!”

Patronul celor de la FCSB i-a răspuns lui  Dan Șucu, după declarațiile acestuia de la FANATIK SUPERLIGA. Acționarul lui Rapid a avut un mesaj războinic pentru Gigi Becali după victoria giuleștenilor de la Cluj: ”Am prins viteză! Venim, venim, venim după FCSB!”.

ADVERTISEMENT

”Să vină Șucu după noi, eu îi fac cu mâna de la distanță. Nu considerăm Rapidul principalul adversar. Eu o consider pe CFR mai puternică decât Rapid. Meme zice că îi e frică de Rapid în bătălia pentru titlu”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Gigi Becali: ”Cu CFR mă bat la titlu. Mutu știe fotbal”

Gigi Becali consideră că CFR Cluj este principala contracandidată a FCSB-ului în lupta pentru titlul de campioană în SuperLigă.

ADVERTISEMENT

”Dacă joacă fundaș stânga Manea, nu o mai consider puternică nici pe CFR. Tu crezi că Mutu nu a văzut meciul? Vede și știe fotbal.

Mutu a văzut defectele și o va regla problemele. Mutu vede fotbal, dar durează până se acomodează și el. O să regleze jocul”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, supărat pe un jucător după FCSB – Sepsi 1-0

Patronul FCSB a analizat partida cu Sepsi Sf. Gheorghe și a remarcat jocul slab al lui David Miculescu. Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera l-a încurajat pe Luis Phelipe, pe care îl consideră un jucător cu potențial.

”Luis Phelipe azi mai bine decât a fost în trecut. E posibil să își revină, să fie jucătorul pe care l-am crezut. O să îl mai vedem.

ADVERTISEMENT

Miculescu nu se ridică la valoarea banilor pe care i-am dat pe el. Să rateze așa singur cu portarul.. A dat foarte încet, să ratezi de acolo nu e în regulă. Eu nu mai iau mari vedete, am văzut la alte echipe ce mari vedete au luat, cum e la CFR sau Craiova”, a mai adăugat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT