Sport

Gigi Becali dă de pământ cu Florin Tănase după Dinamo – FCSB 0-3: „Alerga în gol, îi era frică! Să îşi bage minţile în cap!”

Gigi Becali (63 de ani), finanțatorul clubului FCSB, a vorbit în termeni duri despre căpitanul Florin Tănase (27 de ani), după partida Dinamo - FCSB 0-3.
31.01.2022 | 12:17
Gigi Becali da de pamant cu Florin Tanase dupa Dinamo  FCSB 03 Alerga in gol ii era frica Sa isi bage mintile in cap
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus de o manieră categorică, scor 3-0, în fața rivalei Dinamo. Golurile partidei au fost marcate de Octavian Popescu, Ianis Stoica și Răzvan Oaidă.

Gigi Becali dă de pământ cu Florin Tănase după Dinamo – FCSB 0-3

Deși echipa sa a câștigat, Gigi Becali și-a criticat jucătorii pentru prestația avută în fața lui Dinamo. Omul de afaceri l-a apostrofat mai cu seamă pe căpitanul Florin Tănase, despre care spune că „alerga în gol”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai bagă piciorul că îi este frică să nu se accidenteze şi să nu mai plece. Să vină 5 februarie, să vadă că nu mai pleacă şi să îşi bage minţile în cap. Tănase nici nu punea piciorul, alerga în gol, îi era frică.

După partida asta, nu se poate câştiga campionatul. Cum să fiu mulţumit că nu am jucat nimic. Am dat un gol de geniu.

ADVERTISEMENT

După aceea, am avut noroc. Ăla a dat cu capul acolo, după aceea a ratat Torje. Nu poţi să câştigi campionatul aşa. Ce am jucat aseară nu îmi convine.

Am spus asta şi când a plecat un antrenor. Când vrei să câştigi un campionat, dai război. Petrea a făcut schimbările pe care le-a făcut pentru că nu aveam centrul terenului.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt mulţumit. Aşa nu se câştigă campionatul. Campionatul nu se ia la jucărie, facem jucărie la fotbal? N-am avut adversar, că luam noi 3.

Nu mi-a plăcut nimeni, nici Tavi Popescu. El trebuie să alerge, să dea război”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a început meciul ca titular, însă a fost schimbat în debutul reprizei secunde.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Trupa lui Toni Petrea o va întâlni, acasă, pe FC U Craiova, în următoarea etapă de campionat. Meciul este programat duminică, la ora 19:55.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT