Sport

Gigi Becali dă de pământ cu Ministerul de Interne după ce Lupu a fost dat afară: ”Vezi ce face Miliția?”

Gigi Becali vrea să îl ajute pe Dănuț Lupu, după ce acesta a fost condamnat la închisoare cu executare.
03.10.2023 | 21:54
Gigi Becali da de pamant cu Ministerul de Interne dupa ce Lupu a fost dat afara Vezi ce face Militia
Gigi Becali atacă MAI după condamnarea lui Dănuț Lupu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost condamnat la șapte luni și zece zile de închisoare după ce judecătorii au respins apelul lui. Aflat în străinătate, el a fost dat în urmărire de Poliția Română.

Gigi Becali atacă MAI după condamnarea lui Dănuț Lupu

După condamnare, Dănuț Lupu a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA, că va fi demis de la CS Dinamo, ca urmare a condamării. Gigi Becali nu a fost foarte mulțumit de această veste.

ADVERTISEMENT

Fost condamnat, Becali anunță că va încerca să îl ajute pe Dănuț Lupu așa cum a fost el ajutat de Gheorghe Hagi în perioada în care a fost închis.

Atunci, el a lucrat la Academia Hagi o bună parte din perioada în care a fost încarcerat, având astfel mult timp petrecut în afara penitenciarului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede că MAI nu are respect față de Dănuț Lupu, fost nume mare în sportul românesc și spune că îl va angaja pe acesta, pentru a-i ușura condamnarea.

El crede că Dănuț Lupu, care va sta, conform lui, aproximativ patru luni în spatele gratiilor, nu merita să fie demis. Din acest motiv, va face o cerere pentru a-l angaja pe Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

El a fost fotbalist la Dinamo şi ai văzut că Miliţia s-a debarasat. Eu acum îi trimit hârtie. I-a dat 7 luni, face 3 luni jumătate în regim deschis. Fac hârtie că vreau să angajez de la dumneavoastră, de la penitenciar, un deţinut, fost fotbalist, mijlocaş bun, dădea pase bune, care a fost o echipă care a câştigat campionatul… semnalmentele lui, că altfel nu ţi-l dă.

Trimit o maşină, îl ia pe Lupu dimineaţă la ora 7, îl duce la mine acolo la Berceni. (Reporter: Şi ce să facă acolo?) Taie frunză la câini, ce să facă?

ADVERTISEMENT

În viaţă, când omul e la suferinţă, trebuie să îl ajuţi. Orice ar face omul. Asta în primul rând. Şi în al doilea rând m-a deranjat că i-au desfăcut contractul de muncă.

Dacă era un infractor de drept comun, da domnule, îi strică imaginea. A condus fără carnet şi să îl arunci ca pe o măsea stricată… ai văzut ce face Miliţia? L-a aruncat, i-a deschis contractul de muncă.

La o glorie a ta să desfaci contractul de muncă, în loc să îl ajuţi? Lupu a condus şi el fără carnet… va sta 3 luni jumătate, poate 4. Poate să câştige câteva zile, cam 5-6 zile dacă îi fac regim mai mult, să muncească 10 ore.

Poate să scrie şi o carte, pentru că cu cărţile mai mege. Se poate, poţi să faci doar 2 cărţi pe an. Nu îţi mai dă 30 de zile, îţi dă numai 20 şi ceva de zile. Lasă că le ştiu eu pe astea”, a declarat Gigi Becali pentru jurnaliști, în fața casei sale.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru „GG” la meciul FC Botoșani – FCSB

Gigi Becali critică MAI după condamnarea lui Dănuț Lupu

ADVERTISEMENT