Fotbal intern

Gigi Becali dă vina pe FRF pentru cele 5 schimbări de la pauza Supercupei CFR – FCSB: ”Dacă tot suntem sclavi, ne distrăm cum putem”

16.04.2021 | 14:31
Gigi Becali da vina pe FRF pentru cele 5 schimbari de la pauza Supercupei CFR  FCSB Daca tot suntem sclavi ne distram cum putem
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a avut o nouă izbucnire nervoasă la adresa FRF și a explicat că i-a cerut antrenorului Toni Petrea să facă cinci schimbări odată, la pauza meciului din Supercupă, cu CFR, ca să-și arate disprețul față de oficialii Federației.

Becali a recunoscut că nu a fost interesat să câștige trofeul pus în joc de FRF din cauză că nu a fost consultat cu privire la locul de disputare al meciului.

ADVERTISEMENT

În plus, reclamă faptul că nu a existat nici un beneficiu financiar pentru cele două echipe implicate, care, în schimb, au fost supuse unor cheltuieli suplimentare.

Gigi Becali, nervos după Supercupa CFR Cluj – FCSB: ”Nu dau nici un ban, iau ei banii”

Finanțatorul roș-albaștrilor anunțase încă de acum câteva zile că meciul cu CFR, din Supercupă, îl va trata ca pe un experiment și s-a ținut de cuvânt. Apoi a explicat și care a fost rațiunea dezinteresului pentru acest trofeu.

ADVERTISEMENT

”Ce trofeu am pierdut? Sunt supărat când pierdem bani. Trofeu e când există înțelegere între oameni, când te întreabă și pe tine, nu când faci ceva pentru că așa ți se spune! Dar dacă ei sunt stăpâni și noi sclavi… Când unii organizează și nu îți dau niciun ban ție, iau ei banii și îți spun ’Vino, mă, să joci aici!’.

Nici măcar bun simț… Puteau să întrebe ’Bă, jucăm la Ploiești. Vă convine?’. Ei au zis ‚’Uite, noi, ca niște stăpâni, am stabilit să jucați aici. Veniți voi ca niște sclavi’. Așa că am zis și eu să fac 5 schimbări la pauză. Dacă tot suntem sclavi, ne distrăm și noi cu ce putem să facem. Dacă dădeau 25.000 de euro pentru echipa care pierde și 75.000 pentru câștigătoare și dacă ne întrebau pe ce stadion vrem să jucăm…”, a tunat Gigi Becali, la GSP.

ADVERTISEMENT

Îl acuză pe Răzvan Burleanu că își cumpără voturile cluburilor din Liga 4

Gigi Becali a continuat să atace Federația Română de Fotbal, implicit și pe președintele Răzvan Burleanu, despre care spune că face favoruri echipelor din eșaloanele inferioare pentru a obține voturi la viitoarele alegeri.

”Cei din Federație au luat banii de la televiziuni și din publicitate, vreo 300-400.000 de euro, și dau geci, tricouri, mingi și prime celor de la județ și din Liga a 4-a și le spun ’Voi votați ce vrem noi’. Păi, tu câștigi bani pe munca mea, că eu sunt sclav, și banii ăia îi folosești ca să mă stăpânești mai bine? Sau ce?

ADVERTISEMENT

Eu nu aș accepta, dar nu am ce face. De ce? Trebuie să mă supun. Dacă din 16 erau 10 sclavi cu mine, ne războiam cu ei. Dar eu sunt singur și nu am ce să fac! E o chestie tiranică, de la Stalin și Lenin. Sunt săracii împotriva bogaților. E o idee marxistă-stalinistă-comunistă”, a adăugat Becali, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,25 este cota pentru „FCSB câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT