Sport

Gigi Becali, derapaj rasist la adresa Rapidului: „Astea sunt batjocuri a la rromi. Că lor le place în Giulești. Conducerea e la rromi”

Gigi Becali i-a atacat dur pe Dan Șucu și Victor Angelescu și a folosit remarci rasiste la adresa conducerii Rapidului, după ce aceștia ar fi interesați de transferurile lui Coman și Olaru
11.08.2022 | 11:03
Gigi Becali derapaj rasist la adresa Rapidului Astea sunt batjocuri a la rromi Ca lor le place in Giulesti Conducerea e la rromi
Gigi Becali i-a atat dur pe Dan Șucu și Victor Angelescu și a folosit remarci rasiste la adresa conducerii Rapidului. FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a făcut praf pe Dan Șucu, după ce Rapid s-ar fi arătat interesată de transferurile lui Florinel Coman și Darius Olaru.

Gigi Becali, război cu Dan Șucu: „Nu poate să facă Rapidul ofertă lui Becali. Trebuie să se nască de încă 2-3 ori”

Gigi Becali a intervenit în direct la Pro Arena și a vorbit despre posibilitatea ca Florinel Coman și Darius Olaru să ajungă la Rapid. Patronul FCSB îi transmite lui Dan Șucu că trebuie să bage adânc mâna în buzunar: „Am văzut că s-a speculat că a făcut Rapidul nu știu ce. În primul rând, pentru că tot timpul cel mare ia de cel mai mic. Și eu sunt mai mare decât Șucu. Și o să iau eu de la el. Eu nu am nicio treabă să îl dau. La mine nu contează cine îl vrea. Dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. pentru Florinel trebuie să dea 5 milioane. Deci 11 milioane”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri nici nu vrea să stea la discuții după ce gsp.ro a scris că Rapid e gata să ofere 3,5 milioane de euro pentru Darius Olaru și Florinel Coman: „Dacă tu faci ofertă de 3 milioane jumate, e batjocură. E treaba lor! Nu poate să facă Rapidul ofertă lui Becali. Trebuie să se nască încă de vreo 2-3 ori. Dacă totuși îl vor pe Coman, să dea 5 milioane și ia-l pe Coman”.

Gigi Becali a dezvăluit că e gata să vândă la orice echipă din SuperLiga dacă oferta este una bună: „Și la Craiova vând, și la CFR. Dar la prețul pe care îl cer”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, discurs șocant: „Astea sunt batjocuri a la rromi. Conducerea e la rromi”

Gigi Becali îi atacă pe Dan Șucu și Victor Angelescu și face remarci rasiste: „Astea sunt batjocuri a la rromi. Că lor le place la Giulești. Dar galeria lor e civilizată, conducerea e la rromi. Numai ei aruncă de-astea. Dacă zic eu acum că dau 10 euro pe un jucător al lor nu e batjocură?.

Patronul FCSB a vorbit apoi și despre meciul cu Dunajska Streda și anunță o audiență record„M-am împărtășit, mi-a dat Dumnezeu putere. O să fie vreo 40.000 de oameni. Domnul știți câte face? Tot ce au făcut împotrivă se întorc la ei! Și se va întoarce cu rezultate și Domnul va arăta slava lui”.

ADVERTISEMENT

Becali nu i-a uitat nici acum pe cei care i-au făcut rău de-a lungul timpului și care în opinia lui l-au trimis la pușcărie: „Cine m-a băgat la pușcărie? Se știe cine sunt ei! Nu e bine ce faci tu. Să luăm numele Steaua și trebuie să mergi la pușcărie, să distrugem! Acuma pune Domnul mâna la toate chinurile pe care mi le-au făcut ei. Ei au funcții, sunt generali. Poți să te bați cu ei? Dar Dumnezeu e mai mare decât generalii”.

Va juca sau nu Florinel Coman cu Dunajska Streda? „Dică hotărăște pentru că are soluții”

Gigi Becali anunța că Florinel Coman s-a recuperat miraculos după ruptura musculară, însă Nicolae Dică va avea ultimul cuvânt de spus: „Bineînțeles, face Domnul toate. Vorbesc cu Dică și de două ori pe zi. Ca să știu tot ce se întâmplă. Florinel poate juca, dar pe bune, Dică hotărăște pentru că are soluții. Cordea a luat doar o etapă. El hotărăște dacă riscă cu Coman. Cu siguranță trebuie să aducem jucători. 

ADVERTISEMENT

Mergem cred cu două echipe. Una sigur. Eu nu cred că are șanse Craiova. 1-0 e un scor care poate fi întors, numai că e echipă prea puternică, te distruge, te năucește. Te pasează până te distruge. E prea mare valoarea lor față de Craiova. 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 14,00 este cota pentru ”X și peste 2,5 goluri” la FCSB – Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT