Fotbal intern

Prima reacție a lui Gigi Becali după anunțul privind reluarea Ligii 1. „Jucăm din 3 în 3 zile și luăm titlul!” EXCLUSIV

17.03.2020 | 18:51
Prima reactie a lui Gigi Becali dupa anuntul privind reluarea Ligii 1 Jucam din 3 in 3 zile si luam titlul EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a ieșit cu o declarație de presă după videoconferința de presă cu cei de la UEFA, prin care s-a stabilit amânarea EURO pentru 2021, dar și noi reglementări vizavi de terminarea întrecerilor interne.

FANATIK v-a oferit în timp util primele reacții și de la LPF, și de la FRF privind datele când s-ar putea relua Casa Pariurilor Liga 1. Se vorbește despre un termen optimist de 22 aprilie, dar și de un scenariu negru, cu 13 în față, dar luna iunie!

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,63 este cota pentru „gol FCSB”. Vezi aici toate cotele!

Gigi Becali, prima reacție după anunțul privind reluarea Ligii 1. „Ce să facem? Jucăm din trei în trei zile, îi batem și luăm titlul!”

Răzvan Burleanu a anunțat că începând de miercuri, 18 martie, se va constitui un grup de lucru cu reprezentanții tuturor eșaloanelor, care vor căuta soluții pentru terminarea tuturor competițiilor fotbalistice din România, ținând cont, bineînțeles, de starea de urgență instituită pe teritoriul țării.

ADVERTISEMENT

LPF, forul care coordonează de fapt Liga 1, a anunțat prin vocea secretarului general Justin Ștefan că există doar două soluții clare și respectând regulamentul în acest moment.

Eu văd doar două soluții legale, în situația dată: terminarea competiției sau anularea ei. O departajare în afara sistemului aprobat sau stoparea sezonului în acest moment încalcă principiul meritului sportiv, un principiu fundamental, potrivit FIFA” – Justin Ștefan pentru FANATIK

Ștefan vorbește chiar de anularea Ligii 1, ceea ce nu pare totuși ceva SF. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este convins că se va juca și, mai mult, speră din nou la titlu.

ADVERTISEMENT

Am auzit și eu ce s-a decis și aștept acum să vedem când se va relua campionatul. Nu avem ce să facem! O să jucăm din trei în trei zile, asta e. Jucăm, câștigăm meciurile și luăm titlul, ce putem face altceva?”a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

Gigi Becali a fost ultimul patron de echipă care le-a permis jucătorilor săi să intre în vacanță

Deși FRF a decis suspendarea tuturor competițiilor interne fotbalistice pe 12 martie, cei de la FCSB s-au antrenat până la finalul săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT

A fost decizia pe care a luat-o Gigi Becali, deși staff-ul lui Bogdan Vintilă și jucătorii au încercat să-l convingă pe patron că ar dori să intre în vacanță. „Să se antreneze la baza de la Berceni și să nu iasă în oraș, că așa e mai bine pentru ei”le-a transmis Becali.

Mai mult, după ce li s-a dat liber pentru ziua de duminică, roș-albaștrii au fost anunțați că trebuie să se prezinte și luni, 16 martie, la antrenamente. Urma ca o decizie finală să fie luată după anunțul UEFA de marți. Până la urmă, la rugămințile fotbaliștilor, Becali le-a permis să stea acasă din week-end-ul trecut.

ADVERTISEMENT