Sport

Gigi Becali, primele critici pentru vedeta FCSB-ului: “M-a dezamăgit, nu ai voie așa ceva!”

Gigi Becali este dezamăgit de unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Patronul vrea să ia măsuri și este pregătit să schimbe lucrurile la echipa lui Charalambous.
20.08.2023 | 12:47
Gigi Becali primele critici pentru vedeta FCSBului Ma dezamagit nu ai voie asa ceva
Gigi Becali este dezamăgit de unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Patronul vrea să ia măsuri și este pregătit să schimbe lucrurile la echipa lui Charalambous.
ADVERTISEMENT

După înfrângerea lui FCSB cu Nordsjaelland din Conference League, scor 2-0 în deplasare. După cele întâmplate, Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de unul dintre jucători și este pregătit să ia măsuri. Patronul roș-albaștrilor vrea să dea amenzi jucătorilor.

Gigi Becali, dezamăgit de Vlad Chiricheș

În partida din Danemarca, Vlad Chiricheș a fost eliminat în minutul 61, după ce a luat al doilea galben, apoi cartonaș roșu. Fundașul naționalei a luat primul cartonaș din cauza protestelor, iar pe al doilea pentru un fault neinspirat. După acest lucru, Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de Chiricheș și vrea să le dea jucătorilor amenzi.

ADVERTISEMENT

“Chiricheș m-a dezamăgit la primul cartonaș pe care l-a luat, la al doilea se poate întâmpla… Dar la primul… nu ai voie! Trebuie să meargă stăpânul la stână, să bată cu pumnul în masă și să spună:

‘Cine mai comentează deciziile arbitrului, 25.000 de euro amendă, 5.000 amendă’. Iei galben pentru proteste? 10.000 de euro amendă”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

ADVERTISEMENT

La finalul declarației, patronul de la FCSB l-a dat exemplu pe Messi fotbaliștilor roș-albaștri: “Cine mai ia galben pentru comentarii, primește 25.000 de euro amendă! De ce să comentezi tu? Comentează Messi la arbitru? Comentează marii fotbaliști?”, a mai spus finanțatorul de la FCSB.

Reacția lui Vlad Chiricheș după meciul cu Nordsjaelland

Vlad Chiricheș este conștient de greșeala pe care a făcut-o la meciul cu Nordsjaelland. Fundașul de la FCSB mărturisit că îi pare rău pentru că a fost eliminat și a lăsat echipa la greu. Chiricheș susține că echipa trebuie să fie unită și să se concentreze pe câștigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare rău că nu am mai putut să îmi ajut echipa să revină. A fost prostie… Nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… La experiența mea, nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul galben nu ştiu ce s-a întâmplat. 

Îmi e ciudă că i-am lăsat la greu. Probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Dar asta este. Acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi și să câştigăm campionatul.”, a spus Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica îl apără pe Vlad Chiricheș

Mihai Stoica a explicat eliminarea FCSB-ului din Conference League și nu crede că Vlad Chiricheș este principalul vinovat: “A spus el că la experienţa lui n-avea voie să ia al doilea galben, dar, în opinia mea, pot să fiu pus cu spatele la zid, soarta partidei era compromisă. În alcătuirea în care eram atunci, nu puteam marca. În prima repriză am ajuns la poartă, am avut ocazii.”

Meme nu îi reproșează primul avertisment încasat: “E un concurs de împrejurări la Vlad Chiricheş, în primul meci a fost fără greşeală. Acum a jucat foarte bine, Ingvartsen n-a atins mingea cât a fost el în teren.

Primul galben l-a luat după o mare greşeală de arbitraj, el s-a dus doar să explice că ne-a oprit din avantaj pentru a da două ‘galbene’. Nu i s-a părut comportamentul lui rău, dar i s-a spus în cască să i se dea galben pentru că vine de departe. N-am auzit aşa ceva”.


  • 1,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT