Sport

Gigi Becali, dezvăluiri despre Edi Iordănescu: „Ține cu CSA Steaua, nu cu FCSB”

Gigi Becali a vorbit despre afinitățile selecționerului României. Patronul FCSB susține că Edi Iordănescu este suporterul CSA Steaua București.
27.02.2024 | 19:36
Gigi Becali dezvaluiri despre Edi Iordanescu Tine cu CSA Steaua nu cu FCSB
Gigi Becali l-a dat de gol pe Edi Iordănescu. Cum se poziționează în războiul FCSB VS CSA Steaua. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lăsat de înțeles că Edi Iordănescu nu este un susținător al echipei pe care a antrenat-o în trecutul apropiat. Patronul FCSB spune că nu se va uita la meciurile României de la Euro 2024.

Gigi Becali, declarații despre poziția lui Edi Iordănescu în conflictul FCSB – CSA Steaua: „Este stelist, dar este cu CSA”

Gigi Becali l-a dat de golul pe fiul lui Anghel Iordănescu: „Este stelist, dar este cu CSA. Eu așa cred că e cu CSA. Mai glumim, mai alea, dar în privința asta chiar cred că ține cu CSA, nu cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Eu așa cred. Nu știu, e treaba lor. Edi nu este un om răutăcios. Nu cred că are ceva împotriva mea, dar majoritatea sunt împotriva mea și atunci normal că țin cu CSA.

E legea firii. Este instinctul. Ei știu asta. Dacă-i întrebi ei zic că da, dar sunt împotriva FCSB e Steaua. De ce? Pentru că sunt eu acolo”, a mai spus patronul FCSB la prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e convins de un lucru: „Ei cu mine au ce au, nu cu FCSB sau cu Steaua”

Becali e sigur că toți cei care susțin CSA Steaua București o fac ca să se opună lui în primul rând: „Ei cu mine au ce au, nu cu FCSB sau cu Steaua. Păcatul invidiei e de când se naște omul din burta mamei. Te naști cu el. Este un păcat și nici măcar nu poți să-i dai prea mare vină, te naști cu el și e greu să-l controlezi”.

Patronul lui FCSB a anunțat că nu îi va urmări pe „tricolori” la Campionatul European din Germania. O va face doar cu o singură condiție: „Dacă joacă copiii mei. Dacă e acolo Coman mă uit, țin cu ei. Dacă e Olaru, dacă joacă unul din copiii mei. Dacă niciunul din copiii mei nu joacă, nu mă interesează. Eu nu plâng la mormânt străin.

ADVERTISEMENT

(n.r. despre Târnovanu) Nu cred că va juca la EURO, n-ai văzut că și aseara aia trebuia să o prindă. Fac ei ce fac și îl bagă pe Aioani, sunt prieteni foarte buni, vin la meciuri. Unde e toată familia la meci? E omenie, e omenie. Parcă văd mai multă prietenie acolo, mai multă omenie e acolo. Parcă văd mai multă prietenie și bucurie acolo”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Patronul FCSB nu dorea ca România să se califice la Euro 2024: „Nu vreau nimic la echipa națională”

Gigi Becali a surprins înainte de meciurile decisive cu Israel și Elveția: „Eu nu vreau să se califice. Zero sunt, stau cu nasul pe sus. Nu vreau nimic la echipa națională. De ce? Ca să înceapă fotbalul ca lumea. Să o luăm de la zero, cu niște oameni care te cheamă.

ADVERTISEMENT

Uite cum facem formatul Cupei? Bagi tu bani în fotbal, ca să faci tu formatul. Asta e lumea de azi, eu mă zbat, dar nu am ce să fac. Cupa României, joci doar cu trei echipe, numai în deplasare. E inechitate. Și sportivă, și materială”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari - FCSB