Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile despre delegările din SuperLiga: “E de filme cu mafioţi ce fac ei la CCA!”

Gigi Becali face acuzații grave la adresa Comisiei Centrale a Arbitrilor. Patronul FCSB-ului compară CCA cu filmele de mafioți și îl arată cu degetul pe Kovacs pentru felul în care influențează partidele din SuperLiga.
21.09.2023 | 16:13
Gigi Becali dezvaluiri incredibile despre delegarile din SuperLiga E de filme cu mafioti ce fac ei la CCA
DEZBATERE cu Gigi Becali De ce l-a DELEGAT Vassaras pe Kovacs la CFR Cluj - Petrolul. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Petrolul a fost dezavantajată în înfrângerea suferită pe terenul celor de la CFR Cluj. Centralul Kovacs a refuzat să dea penalty pentru oaspeți, iar Gigi Becali este de părere că greșeala centralului a fost intenționată. Ba, mai mult, patronul FCSB-ului crede că CFR a fost iertată de două lovituri de la 11 metri.

Gigi Becali, atac direct la CCA

“Neluțu Varga e om cuminte, nu se bagă el, să se bage să răspundă, e cuminte. Eu nu cred că are vină Varga, ce se întâmplă acolo e alt fenomen și nu cred că el face. Este acolo o chestiune de rădăcină veche care greu se poate tăia și smulge rădăcina aia. Nu pot să spun ceva ce nu știu, eu doar atâta știu, că văd două lovituri de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Toată lumea s-a lămurit și a spus totul despre Kovacs. Totul au spus despre arbitrajul. Am fost și eu naș, de toate am făcut în viața asta. Îmi e și rușine de păcatele pe care le-am făcut în viață, de cele lumești nu îmi e rușine, mă mândresc cu ele. Dar ca păcate în fața lui Dumnezeu îmi e rușine.

Îți spun ceva, îți dau cuvântul meu de onoare, am umblat cu tot felul de oameni, nu am făcut eu ceva dar pe la distracții ne întâlneam. Dar cum să fii om să mai ieși în stradă sau să apari tu pe terenul de fotbal să te numești Kovacs și să apari. Cum să faci așa ceva? Trebuie să zică că îmi dau demisia, să merg la biserică”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali despre delegările pe care le face CCA: „E ca în filmele cu mafioți!”

Becali nu este singurul om din fotbal care suspectează o înțelegere între Kovacs și CFR Cluj. Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, îi dă dreptate lui Becali în scandalul momentului din fotbalul românesc. Becali l-a acuzat pe Kovacs în trecut de faptul că stă în Cluj și că are afaceri imobiliare cu oamenii CFR-ului.

“Să mă ierte lumea toată. Așa ceva? Nu ai ce să mai cauți pe un teren de iarbă. Ce cauți acolo? Până și iarba ai batjocorit-o. Vassaras, vreți să vă spun ceva? De ce l-a dat? Dar știm noi ce influențe au ei? Nu putem să știm. E ceva ce noi nu știm. Dacă am ști, cred că e de film, e de filme cu mafioți.

ADVERTISEMENT

Dacă am ști ce fac ei, cum fac ei. Alta e să avantajezi o echipă și îi spui după că n-am putut, dar alta e ca doi de 11 metri clare ca lumina zilei să nu le dai. Asta e prea de tot, e culmea obrăzniciei, culmea tupeului, culmea obrăzniciei, culmea la tot ce vrei. E ceva ce nu înțelegem.

Nu știm ce. E cu filme de mafioți, la ce s-a întâmplat cam așa e. A mai fost o dată, parcă tot cu el. Era Tănase în careu, se pregătea să dea la poartă și i-a dat unul în picior și a dat fault în atac. Parcă tot el a fost. Și el a zis că e fault în atac, că a făcut contact cu fundașul”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea are loc în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali acuza CCA

ADVERTISEMENT