Sport

Gigi Becali, din nou în război cu FRF: „O să spună să fie un homosexual și o femeie în primul 11”

Gigi Becali și-a ieșit din minți! Patronul FCSB a fost chemat la Comisii de FRF, motiv pentru care a avut un derapaj grosolan la adresa secretarului general Radu Vișan.
15.01.2024 | 23:22
Gigi Becali din nou in razboi cu FRF O sa spuna sa fie un homosexual si o femeie in primul 11
Gigi Becali, din nou în război cu FRF: „O să spună să fie un homosexual și o femeie în primul 11”. Patronul FCSB a fost chemat la Comisii. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a ieșit din minți înainte de restartul SuperLigii. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că secretarul Radu Vișan, secretarul general al Federației Române de Fotbal, l-a chemat la Comisia de Disciplină. Becali a fost reclamat de Vișan pentru că i-a dezvăluit lui Adrian Mititelu formula de start înainte de FC U Craiova – FCSB 2-0, din Cupa României.

Gigi Becali și FRF, un nou scandal. Patronul FCSB a pus tunurile pe secretarul general Radu Vișan

Pentru că i-a transmis echipa lui Mititelu, Gigi Becali a fost acuzat că a desconsiderat competiția. Latifundiarul din Pipera s-a enervat și a transmis un mesaj clar, dar scandalos.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă anunţ că am fost chemat la comisii de către domnul Vişan (n.r. Radu Vişan, secretarul general al FRF) că domne’… Bine, e penibil. Numai când spui că Vişan îl cheamă pe Becali.

Cum vreodată să îl cheme Vişan pe Becali? Nu e în regulament aşa ceva. Tu, Vişan, doar să te apleci în faţa lui Becali. Doar aşa. Spune că am desconsiderat competiţia, că i-am spus echipa lui Mititelu (n.r. la meciul din Cupa României).

ADVERTISEMENT

Şi acum o să îi spun: ‘Măi Vişane, măi, fiecare echipă care va juca împotriva FCSB va ştii echipa cu o zi sau două înainte. Să vedem dacă tu comanzi Vişane la echipa mea, ce să fac eu’.

Eu o să anunţ cu o zi înainte echipa. Cum să mă duc eu? Am ajuns eu Becali să mă duc la comisii? Sunt ierarhii în lumea asta. Dacă greşeam cu ceva, tot nu mă duceam. Că mergea avocatul.

ADVERTISEMENT

Dar el e Vişan, de la vişine. Cum să mă cheme pe mine? Dar vreau să spun că toate echipele vor ştii cu o zi înainte echipa. Să vedem cum comandă. Înainte de toate meciurile va fi anunţată echipa. Se vede în toată societatea.

Vor să comande ei, să dirijeze ei. Dar trebuie să aibă o valoare. La noi, toţi neica nimeni vor să dirijeze. Că imediat o să spună că în primii 11 trebuie să fie o femeie şi un homosexual.

ADVERTISEMENT

Să fie două femei, cum ar veni. Îi duce mintea la toate nebuniile pământului. UEFA, FIFA nu face lucruri de genul ăsta. Dar vor face la noi. Că noi suntem mai deştepţi. Ei nu au nici regula U-21, dar noi suntem mai moderni. O să spună că trebuie să avem o femeie în echipă”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru meciul cu UTA

Mai mult, Gigi Becali nu s-a oprit și a ținut să dezvăluie și primul „11” pentru meciul cu UTA Arad, programat luni, 22 ianuarie, de la ora 22:00, pe Național Arena.

„Îl avem pe Băluţă, poate să joace vârf. Phelipe poate juca dreapta. Cu UTA o să joace Tavi Popescu în stânga, Phelipe în dreapta şi Băluţă vârf. Baba Alhasan, cu Şut şi Olaru la mijloc.

Ngezana şi Dawa, fundaşi centrali, în dreapta joacă ăsta, Nana (n.r Antwi), să le dăm nana, Radunovic în stânga. Am zis echipa! Gata! Aşa jucăm. Ce să mai facem?”, a adăugat finanțatorul liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - UTA Arad