Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, direct după ce Ianis Hagi nu a intrat în România – Israel 1-1: “La națională nu dăm șanse. Joacă pe valoare”

Ianis Hagi a fost marele absent din duelul de pe Național Arena. Iordănescu l-a lăsat pe banca de rezervă pe fiul "Regelui" într-un meci în care România nu a reușit să facă diferența în atac.
10.09.2023 | 13:20
Gigi Becali direct dupa ce Ianis Hagi nu a intrat in Romania  Israel 11 La nationala nu dam sanse Joaca pe valoare
Gigi Becali, TUNURILE pe Edi Iordanescu “NE SFIDEZI PE TOTI!”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Spectatorii de pe Național Arena au plecat dezamăgiți de la stadion. Cu un joc modest și un rezultat pe măsură, România mai are de tras pentru a se califica la Euro. Pe lângă spectacol, un alt mare absent al duelului cu Israel a fost Ianis Hagi. Iordănescu a jucat în partea dreaptă cu Sorescu și cu Moruțan.

Ianis Hagi, rezervă de lux

“Am auzit și data trecută. Domne, că șansă. Aici nu e pe șanse că noi nu dăm șansă la echipa națională. Ei jucătorii ne dau nouă bucuria. Ianis merita să joace că merita, nu că merita șansă. El merita că a jucat deja acolo și noi aveam nevoie să câștigăm meciul ăsta și noi aveam nevoie de creație să lumineze jocul.

ADVERTISEMENT

A, dacă era Man, jucam cu Man. Dar dacă nu, joc cu Ianis. Dacă nu joacă Ianis nici când nu e Man, atunci ce să facem. Poți să-l compari vreodată pe Sorescu cu Man? Niciodată în viața vieților voastre. Dar numai el, el de frică, nu știu ce, nu pot să-mi dau seama.

Cum să joci cu Sorescu? Păi noi suntem toți proști și doar tu ești deștept în țara asta. D-aia e bine, domne că nu las eu. Vezi, dacă există stăpân. Băi domnule Iordănescu, hai domne că nu suntem toți proști, toată Steaua, toată FCSB-ul și toată Polonia. Mai lasă-ne cu Sorescu”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Sorescu, veriga slabă din lotul României

Deciziile selecționerului au fost aspru criticate la finalul partidei România – Israel 1-1. Pe lângă primul 11 ales, nici tactica nu a fost una reușită. Oaspeții au ținut România în corzi timp de 90 de minute și doar șansa a făcut ca Israel să nu plece acasă cu toate cele trei puncte.

“Să-i zică și Stoichiță chiar. Băi Edi, joacă bă fotbal. Da, am avut noroc și îi mulțumim lui Dumnezeu, dar ne spulberă bosniecii și s-a mai termiant o calificare. Ne spulberă, noi jucăm să ne apărăm. Aseară am dat un gol întâmplător.

ADVERTISEMENT

Îl aveam și noi pe Stanciu, cum să-i scoți pe Stanciu și pe Alibec, lasă-i acolo să facem și noi ceva. Alibec nu avea ce face, obosise. A alergat mult Alibec. Alibec dacă de exemplu el returnează lui Coman făcea 2-0 și larevedere se termina.

Dacă făceam 2-0 îi lăudam și degeaba, ne spulberau ăia și tot nu ne calificam. Nu mai merge. Ce Marin, sau Manea, toată partea dreapta a fost bulevard la Manea. Nimic nu au jucat. Pe Florinel, ok, să spunem, îl scoți pentru că lui Mihăilă îi datorăm cam totul și atunci pentru el îl scoți pe Coman și îl bag pe Mihăilă”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, de la 10:30. Emisiunea este live și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali despre Ianis Hagi

 

ADVERTISEMENT