Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoichiță, sub tirul lui Horia Ivanovici după România – Israel 1-1: “Lumea ne-a huiduit la final”

România n-a reușit să țină de rezultat și s-a văzut egalată în duelul cu Israel. Băieții lui Iordănescu au făcut o repriză secundă sub așteptări, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.
10.09.2023 | 11:04
Mihai Stoichita sub tirul lui Horia Ivanovici dupa Romania  Israel 11 Lumea nea huiduit la final
Mihai Stoichita, SUB TIRUL lui Horia Ivanovici dupa Romania - Israel 1-1. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

În fața unui stadion plin de suporteri, România nu a reușit să o învingă pe Israel. Tricolorii au fost egalați în repriza secundă și doar șansa a făcut ca meciul să nu fie pierdut. Alibec a marcat pentru trupa lui Iordănescu în prima repriză, în minutul 27, iar oaspeții au restabilit egalitatea prin Gloukh în minutul 53.

România nu a reușit să o învingă pe Israel

“M-am uitat la meci azi noapte la televizor, să-l revăd, să văd și eu ce se întâmplă. E adevarat, nu poate nimeni să conteste faptul că n-au jucat bine jucătorii noștri și că am avut șansa. Poate și în prima repriză, obiectiv fiind, poate și în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Dacă mă iau după jocul de aseară, au fost mai buni, nu pot să spun că am fost noi mai buni, ar fi absurd, ar râde lumea de mine, nu pot să spun lucrul acesta. Din păcate, asta este realitatea. Faptul pozitiv este că suntem neînvinși de cinci meciuri, avem șanse în continuare.

Este o grupă imprevizibilă, dacă te uiți, nu doar la noi ș la elvețieni au fost egalați de două ori în ultimele minute. Se întâmplă la orice echipă, chiar dacă e ea cea mai valoroasă probabil. Ce am văzut aseară și israelienii se ridică la același nivel de joc ca ei.

ADVERTISEMENT

Sacrificiul care l-au făcut băieții aseară, asta i-a ținut în viață, faptul că au fost foarte devotați față de ce au vrut să interpreteze. Poate estetic, nu poate, sigur, estetic nu au reușit nimic deosebit. Dar dăruirea lor și este o chestie pe care o simți în teren. Am plăcerea să stau lângă unii din cei mai buni fotbaliști”, a declarat Mihai Stoichiță.

România se pregătește de meciul cu Kosovo

Șansele de calificare nu au fost afectate la finalul acestui meci. România este pe locul 2 în grupă cu 9 puncte, la o lungime de selecționata Israelului. Prima poziție este ocupată de Elveția, care la rândul ei nu a reușit să se impună în fața lui Kosovo. Următorul meci al tricolorilor este chiar împotriva lui Kosovo.

ADVERTISEMENT

Cu jocul din păcate, noi ne raportăm la vremurile în care încă jucau ei și noi eram în postura Israelului de a conduce jocul și nu ei. Problema trebuie să recunoaștem, am mai spus-o. La ora asta nu mai avem supervalori. E dureros ce spun, dar acesta este adevărul.

Dacă nu avem o organizare bună de joc, nu reușim să facem rezultate pozitive. În momentul în care în relația unu la unu nu poți face diferența atât în atac, cât și în apărare, este foarte greu. Suntem obligați și asta cade pe umărul antrenorului să facă o foarte bună organizare de joc”, a declarat Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

“Ne-au huiduit ultimele minute, ne-au fluierat”, a remarcat Horia Ivanovici, completat de Stoichiță: “Pentru că am dat vreo 2-3 pase de la centru înapoi la portar. Lumea nu vine la stadion să vadă un tango la mijlocul terenului sau pase între fundați. Lumea vrea să vadă că ai atitudine și te duci peste ei”.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

 

Romania a fost fluierata

 

ADVERTISEMENT