Sport

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în sezonul viitor: „Câțiva jucători mă lipsesc de orice emoții”

Gigi Becali spune că nu are emoții pentru sezonul viitor. În lotul FCSB-ului se regăsesc deja câțiva jucători care îl fac pe patron să fie sigur de cucerirea titlului.
02.06.2021 | 09:06
Gigi Becali e sigur ca FCSB va lua titlul in sezonul viitor Cativa jucatori ma lipsesc de orice emotii
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a pierdut cel de-al șaselea titlu consecutiv, Gigi Becali nu are emoții când vine vorba despre sezonul viitor. Asta pentru că în lotul FCSB-ului se regăsesc deja fotbaliștii capabili să pună capăt hegemoniei rivalilor de la CFR Cluj: Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Florinel Coman, Octavian Popescu și căpitanul Florin Tănase.

Nu va fi luptă, va fi vijelie! Dar, nu mai zic eu acum prea multe. Să înceapă meciurile și veți vedea”, susține patronul roș-albaștrilor, dând asigurări că Dinu Todoran va primi și câteva întăriri.

ADVERTISEMENT

După transferul lui Andrei Cordea, pe care FANATIK l-a anunțat în exclusivitate, în vizorul vicecampioanei se mai află Alexandru Crețu, dar și Bogdan Stancu, a cărui echipă, Genclerbirligi, a retrogradat în liga a doua turcă.

Gigi Becali știe cum să pună capăt hegemoniei CFR-ului în Liga 1

Ce a fost nu mai contează. Nu mă mai gândesc la ce jucători m-au dezamăgit și de la care aveam așteptări foarte mari sau care au fost cei mai ghinioniști. Ce a fost, a fost, nu se mai întoarce.

ADVERTISEMENT

Important este să știm să trecem și peste acest episod și să vedem ce vom face de acum înainte. Și vă spun așa. Sezonul acesta nu va fi o luptă, nici cu CFR Cluj, nici cu Craiova, nici cu nimeni. Am câțiva jucători care mă lipsesc de orice emoții.

Îi am pe Moruțan, Olaru, Coman, Octavian Popescu și Tănase. Nu va fi luptă, va fi vijelie! Dar, nu mai zic eu acum prea multe. Să înceapă meciurile și veți vedea”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea 5 milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase

Patronul vicecampioanei știe și ce bani va obține din transferuri în această vară, jucătorul vizat fiind căpitanul Florin Tănase, în schimbul căruia cere 5 milioane de euro.

„Da, știu ce bani voi obține vara aceasta din transferuri. Știu exact suma! Este vorba despre 5 milioane de euro! Florin Tănase e golgheterul României, a avut cel mai bun sezon, sigur vor fi oferte pe măsura așteptărilor mele. Nu știu acum sigur unde va pleca, o să vedem, dar banii se vor da pentru el”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Revine Bogdan Stancu la FCSB: „Dă 40 de goluri pe sezon”

În ceea ce privește posibila revenire a lui Bogdan Stancu la FCSB în această vară, patronul a recunoscut că discuțiile au fost deja inițiate. În plus, „Motanul” își dorește să îmbrace din nou tricoul roș-albastru, dar alegerile pentru conducerea clubului la care evoluează acum întârzie răspunsul final.

Eu vreau să-l iau pe Stancu. O să vedem, am auzit și eu că e liber și normal că m-am gândit că ar fi bine să vină la noi. Băiatul mai are contract acolo până pe data de 15, acolo a promis, mi-a spus ”Domnul Gigi, le-am promis oamenilor de-acolo!”.

E legat de echipa asta și a promis ceva. Dacă e ales un bașkan, rămâne acolo. Sunt alegeri și el a promis și mi-a zis că se ține de cuvânt.

Pe data de 15 iunie se fac alegerile și dacă nu iese nu știu ce bașkan și dacă nu îi dă ce vrea să îi dea, el 100% vine la mine. A zis că nici nu se gândește. El a și venit la mine, mi-a spus că nu va juca niciodată în România la altă echipă, numai la FCSB.

Ne trebuie un atacant. Bogdan Stancu dacă vine dă 40 de goluri. Cu Crețu semnăm, vrea să fie cu prezentare, eu din ce vorbesc cu el, el ar fi vrut mult la Steaua, la FCSB care e Steaua adevărată”, a dezvăluit Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT